Pietro 72 Creative Commons License 2007.10.31 0 0 441
Hi,

egyetéretk mindkét dologban!

Nekem is soknak tűnik a beton, de hát nincs mit tenni, van amelyik falba fúrni kell, van amelyikbe meg elég lesz a kalapács:)

A parkolási helyzet az nem parázva is enyhén szólva kaotikusnak várható. Az SR irodától én is úgy tudom, hogy a szervíz útra nem mehetsz be parkolni, mert egyszerűen nem lesz olyan széles, na meg ha nincs garázshelyed, semmi keresenivalód ott. Azért ha költözöl, vagy sok csomaggal jössz haza a bevásárlásból remélhetőleg meg lehet egyezni a portaszolgálattal, hogy engedjen be lepakolni...

Az SR-től még azt a nemhivatalos infót is hallottam, hogy lehet, hogy a zöldek, na meg a BP XI. ker és Börs vitája miatt nincs még építési engedély - ezt nem most hallom először, de számomra ez nem hivatalos infó, lehet csak kifogás. Mindamellett elég hihető lehet. Gondolj bele, van egy családiházas városszéli övezet és melléd építenek 1000 lakást kb. 3-4000 emberrel és annak forgalmával a nyakadra. Te örülnél ennek? Én sem örülök, hogy ahol egyszer laktam elém építettek egy hatalmas irodaépületet, de megtették.

Úgyhogy üzenem az ellenzőknek, hagyják abba a vitát, úgyis meg fog épülni a házunk!
Szeva.
Előzmény: M-spy (440)