Rambóka Creative Commons License 2007.10.30 0 0 2548

Szia Mese!

Én is éppen ezt akartam mondani, h. nem a "beteg" lányodnak kell külön főzni. Ha többen is súlyproblémákkal küzdötök, akkor valószínűleg az egész családodat érinti a metabolikus szindróma. Csak a lányodnál PCOS-hoz vezetett.

Bővebben a www.pcos.hu weboldalon tudsz olvasni a metabolikus szindróma-PCOS összefüggésről és arról is, hogy a metabolikus szindróma idővel magas vérnyomást, cukorbetegséget okoz, és jóval nagyobb az esély szívinfarktusra ill. agyvérzésre is.

Szóval nagyon fontos lenne, h. mindannyian gyökeres életmódváltást hajtsatok végre!

Hidd el, tudom, h. nem könnyű, mert én is tejberizsen és pudingon nőttem fel, imádom a rizst minden formában, meg a krumplit is (főleg hasábburgonya formájában!).

Én is most tanulom, h. hogyan kell/ene kajálni.

Tegnap volt egy pozitív tapasztalatom a barnarizzsel, és egy negatív egy zacskó hekktörzzsel (ez utóbbi el fog jutni a Fogyasztóvédelmisekhez! ).

Szóval szerintem marha nagy mákotok van, h. a lányod betegsége ráirányította a figyelmet az egész családot érintő problémára és hogy idetaláltál és remélhetőleg sikerül egy új életformát elsajátítanod és a te gyerekeid már ebben fognak felnőni! Így talán ők már az életmódjukkal kompenzálni fogják a háttérben meghúzódó betegséget.

Előzmény: MeseMeseMeskete (2544)