vjozso
2007.10.30
|
|
0 0
144
|
- mikor kezdtél fórumozni?kb. 6 éve - van-e olyan (nem virtuális) közösség, amihez tartozol, ahol a problémáidat, kérdéseidet megtárgyalhatod, ahol figyelnek rád?
család, munkatársak és néhány ősi barát, akikkel viszon nagyon ritkán futok össze. - okoz-e a családi életedben konfliktust a fórumozásod?
nem - mennyit töltesz naponta a fórum előtt?változó, van hogy hetekig nem tévedek erre, de max. napi 1 óra. - a fórumozást függőségnek éled-e meg?
nem - érzékelsz-e elvonási tüneteket, ha pár hétig, napig, (óráig?) nem tekintheted meg a kedvenc topikjaidat?
előfordult már, különösen hogy sok gyakorlati infót is szedek itt össze. (pl. kameravásárlás előtt) - hogy érzed magad előtte? (nyugodt, ideges, pihent, fáradt, stb.)
mindegyik előfordult már - hogy érzed magad utána? (nyugodt, ideges, pihent, fáradt, stb.)
mindegyik előfordult már - zavar-e, hogy másoknak más véleményük van, ha biztos vagy az igazadban?
egy ideig zavar, de ha nem tudom meggyőzni (vagy ő engem) akkor békénhagyom - szoktál-e egyetérteni más fórumozókkal?
igen, de ezt csak akkor szoktam leírni ha szükséges - úgy érzed-e, hogy a fórumon önmagad lehetsz?
ahoz túl korlátozott kifejezési forma, legalábbis nekem. - léteznek-e olyan gondolataid, amit a fórumon megosztasz másokkal, de valódi kapcsolataidban nem mernél előhozakodni velük?
Nincsenek. Ha mégis előfordul, akkor az csak az érdeklődés hiánya miatt van. - ha egy témában van véleményed, akkor szükségesnek tartod-e azzonnal megmondani azt, vagy szoktál várni egy kicsit, amíg mások véleménye megjelenik?
Csak akkor írok, ha biztos vagyok a dolgomban. - vannak-e virtuális barátaid?
nincsenek - vannak-e virtuális ellenségeid?
nincsenek |
|