Toroco Creative Commons License 2007.10.30 0 0 23898
Szasz Pmobil!

Igazad van, az én sárvédőim kicsitt jobb állapotuak, de nemtom hogy tegyem fel. Hegeszteni COval nem tudok, meg nincs is. Esetleg marad a csavarozás mint most van az enyémen, de az nagyon sok munka. Majd meglátom, de jó ötlet.

Nem igen tudom a váz maga milyen, de bent elöl rohad, felemeltem a szőnyeget. Ázik mint a wareszok általában. Kesztyűtartókban meg a kardánboxban van víz, csomgatér is tök viszes, és az alja játszott tök rozsdának meg kosznak, de majd takarítás után kiderül pontosan.
A karosszéria cserés ügy, külön téma lesz. Erröl majd összeszedem a gondolataimat, és felteszem a kérdéseket mindin szakinak.

Nem kizárt, hogy mind2 megmaradjon, viszont a költségvetés egyre sem elég, ezért nem változik mostanság az autóm. Nagyon kéne már egy kuploungtárcsa csere, de sajna most nem futi rá, majd műszaki elött. Hmmm egy W GTI, az volna az álom, meg egy széria múzeumi, meg egy kabrió.

Csongi azt mondta, hogy kb fél évig állt, és szabadban volt mert bontóból van. Azt mondta keveset használta, de annyira nem ramaty, hogy munkásautó ett volna, meg nincs is széthajtva. Egér nincs benne, mert azt éreztem volna. Hazafele végig ment a fűtés, mert nem volt a hűtőn venti, meg repedt is a hűtő és nem akartam vizet forralni. Ami meglepő volt, hogy nem ment a víz hőfoka 1. zöld lednél feljebb. az enyém ilyen időben, ventivel is a felső zöld ledig melegszik, úgy hogy csak az ég. Amióta kombi műszervan bent az meg 100-110 fokot mutat. 110 után kalcsol be a venti.

Nem nagyon tanulmányoztam a hangszórót, de első pillantásra ilyen.

Hát én máskor is szoktam közúton próbálkozni driftelni, meg faralgatni, de csak éjjel, és eső után, vagy esőben. Az volt a meglepő, hogy egyéltalán nem ilyedtem meg, inkább csak meglepődtem meg vigyorogtam. A többi autós nézett amikor Egy keresztben áll autót látott már félig letolatva az útról az éles kanyarra felhívó terelőtáblák között, mikorben elment mellettem. Én meg csak vigyorogtam vállatvonva, hogy így sikerült.

Nekem a tetőablak ki van nyomva sziloplaszttal (előző tulaj), asszem a 3. tulaj vagyok. Majd elmondom az ő történetét is. Nekem már több mint egy éve nincs tetőkárpit benne.

Én is arra gondoltam, hogy olyan bubis boritékban kéne küldeni a feliratot. Van egy darab olyan polifoam szerü anyagom, amiben én kaptam a koritékban a szárnyas emblémát, majd abba beletűzöm a feliratot, és a pénzt is bele teszem. A cím majd megy mailben.

Igen kaptam mailt én is. Az éjjel irtam is, hogy én csinálnám, csak még kezdő vagyok, te meg ontod hozzá az anyagot, meg irtam pár elképzelést, és kérdeztem hogyan ehetne együtt működni.

Na kérésedre, majd estem elmesélem az első autóm történetét is.

Üdv.
Előzmény: pmobilTB (23894)