Kris-T Creative Commons License 2007.10.28 0 0 16
Nem kavarsz ossze :) ez is szemelyenkent valtozo, hogy ki mit szeret: beszelgessen Vele a kozmetikus, vagy inkabb elmelyultem, csendben, relaxacios zene mellett szeretne pihenni.

Tobb Vendegem peldaul ugy pihen a kozmetikai szobamban, hogy kibeszelni nekem, mi minden tortent Vele az elmult idoben. Vannak, akik a 30 perces masszazs alatt is mondjak, mondjak :)

Ezt igazabol a kozmetikusnak kell eszrevennie, hogy Vendege mire vagyik, hiszen szerintem tobben vagyunk ugy, hogy egykor peldaul kibeszelne a banatat, maskor csendben relaxalna.

Igen, a gep-kerdes is erdekes. En szemely szerint a leheto legkevesebbszer hasznalok gepet, sot mi tobb, a termekeim minosegehez merten "probalom" lebeszelni a Vendegeket peldaul az ultrahangrol - ha ahhoz nagyon ragaszkodnak -, mert nem latom "ertelmet", hogy arra tobb szaz, vagy ezer Forintot koltsenek, amikor nincs akkora eredmenye. (Kellemes tapasztalat, hogy sokszor el is fogadjak a javaslatot, igy vagy kevesebbet fizetnek, vagy kernek más plusz szolgaltatast, amit mondjuk azelott sosem probalt még :)

A kedvezmenyekre pedig ugy erzem, mindig szukseg van: uj szezonban, unnepek alkalmaval, vagy csak azert, hogy a Vendegeknek oromet szerezzek :)

Kriszti
Előzmény: caixa (14)