ROW924 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 126

Szia!

Nemhinném hogy kihalna a tábor, legalábbis bízom benne... Viszont én is sajnálom hogy nemigen írnak a márkatársak, vagy más keleti blokkosok. Sajnos az idén én sem bírtam sokat motorozni egyéb okok miatt... :) de mire kigyógyultam a bajból addigra teljesen beszart az idő. engem ez annyira nem is zavarna, viszont barátnőmet már sikerült az elmúlt 3 évben jópárszor megfázítani motoron és mint tudjuk a felfázás nőknél kicsit más mint hogy sokszor elmegy WC-re. Mivel még szeretnénk gyereket így inkább én is az autót részesítem előnyben. :)

Viszont így hogy a motorral nemsokat mentem az idén így nem is ellett a tankolásnál bonyolultabb műveletet végrehajtanom rajta. Mondjuk az elmúlt pár évben amúgysem kellett. Csak tavaj volt egy kis időm és "fölös" tőkém és renberaktam a főtengelycsapágy kérdést és a primerláncot. Nem mintha kellett volna, de így nyugodtabb lettem. Persze a primerláncra ráfért a csere. A főtengelyre meg SKF-eket tettem és Viton szimeringeket... Már a szimering sem volt olcsó de remélem bírják is a témát sokáig.

Gbá meg mostanság nemigen van a neten, mert a melóhelyén lekorlátozták vagy mifene...

Ő is "küzd" a jawa-val szépül..... Javulgat, de neki se3m lesz egyszerű dolga vele. Sajna nagyon elhanyagolt volt a gép és agyonszerelték. Amit bírtunk és anyagilag bírt azt kicserélgettük, de halad és az a lényeg.

Veled (vagy épp a motorral) mi volt az idei szezonben azonkívül amikről a fórumról tudunk?

Üdv!

Előzmény: uzsus1 (124)