Dreams Vacationről nem tud valaki infot? Szobaszám érdekelne, hova lenne jó kerülni.
A vízummal annyi volt a gond, hogy az utazási iroda a vízum kifizetése nélkül nem engedte az utat lefoglalni, hiába magyaráztam nekik, hogy nem akarunk elmenni Sharmból és hogy tucatszorra megyek ki, ismertem én is ezt a Sinai Only-t, de azt mondták őket nem érdekli e nélkül nem foglalhatom le az utat, tetszik nem tetszik, ez van. Mit tehettem, az út kellett. Kényszerpálya, kihez mehetnék panaszra? Szerintetek ezek után visszakérhetném a vízumdíjat? Ráadásul a Malda még valami kerozindíjat is szed meg mittudoménmiketmég, de azért nem idegesítettem magam vele, mert még igy is korrekt az utazás ára.
Az idegenvezetőktől ne várjatok csodát. Általában egyetemisták, évhalasztók, vagy arab-magyar feleségek dolgoznak kint és igazából őket is kihasználják, nem sok fizetést kapnak, sok utas feleslegesen kötözködik velük, nem árt legalább alapfokon elgagyarászni és akkor nem lesz semmi gond.
Javaslom mindenkinek ha olcsón akar vásárolni és jól érezni magát egy picit tanuljon meg arabul, csak pár szót, utikönyvekből, a helyieket ezzel el lehet varázsolni, nagyon tetszik nekik, ha egy europai (főleg magyar! Puskás:) elejt egy arab szót.