peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 418
Kedves Bujdos!

Én ezt a dokumntációt a mezőőrök munkájáról a dabasi weboldalon találtam. Nálunk a weblapon semmi info nincs ezekről a dolgokról. De gondolom a mezőőrség feladata mindenhol kb. ugyanannak kell hogy legyen. Szal Nem biztos hogy nálunk a 3. pont ugyanaz. Persze csak ha van ilyen dokumentum. Lehet tényleg nincs és csak kószálnak a terepjáróval és füstölik a pénzt, de azért ezt nem hinném.

Minap már sokadszorra az orvosi rendelő mögött lévő udvarban láttam járatni őket a motort. Lehet az a főhadiszállásuk. Én amúgy örülök neki, hogy vannak, már ha tényleg ugyanazt csinálják amit máshol is és pl. védik a környezetet, nem engedik lerakni az illegális szemetet és összeszedik a kóborkutyákat stb. stb. És ekkor ha körbenézek tárnokon azt mondom, hogy van még mit csinálniuk.

Meg jó lenne egy elérhetőség is feléjük. Pl. egy telefonszám, ha netalántán éppen látjuk hogy az út közepére ürítik a kukájukat lenne kit felhívni esetleg egy emailcím ahova lehetne fényképeket küldeni stb. Mert szívesen segíteném a munkájukat ahogy tudom.

Csak mindent bele!
Előzmény: bujdos (413)