peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 414
Kedves Szoloszka István!

Szerintem nyugodtan hozzászólhatsz a fórumon is, mert biztos több mindenkit érdelnek körülöttünk történő dolgok a Te szemszögedből is. Az építő kritika az sokat segíthet a dolgokon és mindig szükség van rá.

A jobbitani.hu fórum elég érdekes, hogy tényleg nem működik, hiszen ma is aktuálisak a témák.
"Technikai gondok miatt a fórum szünetel."
Mi lehet az a technikai gond ami miatt szünetel? Szerver megvan, fórumozók lennének. Internet is van. :)

Persze az mindig az aktuális vezetőknek hasznos ha az embereket tudatlanságban tartják, nem segítik az információ áramlást. Így esetleg kevesebb problémával kell szembenézniük. Pedig Én is azért szavaztam a jelenlegi vezetésre, hogy nézzünk szembe a problémákkal, hiszen láttam pl. a jobbitani.hu-n, hogy tenni akarnak a faluért. Most viszont a tarnok.hu weboldalon időnként megjelenő jegyzőkönyveken kívül sok rálátást nem adnak a dolgokra. Így jobb híján találgat az ember, innen-onnan hallani valami kis infót. De hát ez így nem jó se nekünk se a vezetőségnek, hogy legendák alapján informálódunk.

Szerintem lehetne itt az index.hu-fórumon csinálni ugyanúgy egy tematikus fórumot mint az érdieknek és az index azért elég megbízhatóan elérhető. Sőt még többen idetalálnak mint egy eldugott kis phpbbre.
Előzmény: Törölt nick (411)