Tipikus kos vagyok, tüzes, mint a paprika!
Pontosan tudom, mit akarok, konkrét elképzeléseim vannak és célomat általában el is éri. Hibám, hogy nemigen vagyok befolyásolható, ha valamit elhatározok, nehezen téríthetnek el szándékomtól. Konokul megyek előre a magam által választott úton. S ha ez egy idő után nem járható? Erre saját tévedéseim árán jövök rá.
Általában sikeres vagyok, hiszen van eszem, van bátorságom, merszem, hogy utat vágjak magamnak. Én magam választok mindent, és ha döntök, tűzön, vízen át kitartok elképzeléseim mellett.
Rendkívül jó feleség vagyok, aki férjének barátja jóban, rosszban. Hűségesen kitartok szeretteim mellett a legnehezebb körülmények között is, ha kell, keményen dolgozok, küzdök értük. Hűséges és becsületes vagyok, de csak addig, amíg ezt hasonló érzelmekkel viszonozzák. Igazságérzetem rendkívül fejlett. Ha bántódás ér, ha szerelmem szeretetemet nem értékeli, akkor kitörök a házasságból és bátran, merészen új partnert keresek magamnak! Erre még nem volt szükségem!!!!
Van elég fantáziám és bátorságom mindazt megvalósítani, ami egy jó kapcsolatot szilárddá, tartóssá tehet. Otthonom szeretem. Rendkívül melegszívű, segítőkész vagyok. Nagyon jó barát vagyok, bár érdekes módon szívesebben veszem a férfiak, mint a nők társaságát ( egy - két kedves hölgy kivételével), őket nagyon szeretem. Lenézem azokat a nőket, akik nem elsősorban eszükkel, tehetségükkel, inkább kisebb-nagyobb csalafintasággal, trükkökkel kívánnak előrejutni.