b.viridis Creative Commons License 2007.10.25 0 0 32
Lakott bennem egy naív tévképzet még a nyolcvanas évek végén, miszerint ebben az országban minden kurvajó lenne, ha nem lenne az a rohadt, bides, komenyista vezetés. Na, ebből mára kigyógyultam.
Szerintem szinte mindegy is, hogy éppen ki van hatalmon, olyan nagyon mást a fidesz se csinálna, vagy bármelyik egyéb, a fősodornak megfelelő párt sem. Apró nüanszokon meg az rágódjon, akinek kedve és ideje van.

Viszont az országról és a polgárainak a mentalitásáról beszélhetnénk kicsit.
Egy példa. A minap hallgatom a rádiót, a kenyér drágulása és egyúttal a minősége a topik, a műsorvezető mintegy mellékszálként háborog egy sot azon, hogy egyre több boltban zárkóznak el a nagyobb kenyerek porciózásától, ami idegesítő, mert a fene örül annak, ha egy kétkilós másnapra rászárad. A stúdióban lévő "szakértő" egyből a bótosok védelmére kel, hogy igen, helyesen cselekszenek, mert ugye a kenyéren ott kell legyen a címke, egy kenyéren pedig egy címke van, és ugyebár ha ketté vágjuk a kenyeret, akkor csak az egyik felére jut!
Na, itt tartunk mi, a.d. 2007- ben. Nekünk ez a probléma. A megoldhatatlan, ahol vége a világnak, le kell feküdni és várni az elmúlást.
Ha jövőt tervezel, ebből indulj ki.
Előzmény: Törölt nick (23)