stevie wonder Creative Commons License 2007.10.23 0 0 23331

Valaki azt írta (talán Steve), hogy azért nem annyira könnyű a helyzet, csak kézben tartott zárbetét esetén ennyire látványos.

Mint tudod, mi a valosagban is megprobaltuk UPS topiktars segitsegevel (aki egyebkent maga is zarszakerto, mint nehanyan tudjak rola, es nem tegnap kezdte az ipart). Ő korabban mar nyitott ki MTL-zarakat bump key modszerrel, de a Lagunamban nem fert hozza olyan szogben, hogy kinyiljon. Pedig teljesen "sima", atlagos beepites volt. Kb fel orat probalkozott (fogyott a draga nyersanyag a kameraban), aztan még fel orat "hagyomanyos" fesus modszerrel, de nem nyilt a zar.

 

Raadasul abban az autoban még a regifajta MTL-zar volt, amit elvileg egyszerubb megbuheralni (az van a klipen is). Az ujak mar bump-key vedettek (onnan lehet megismerni, hogy a kulcstoll felso szakaszan van egy kis fekete muanyag potty, ami le-fel tud mozogni.)

 

Ja, es elotte korbetelefonaltam "inkognitotesztben" egy csomo mas szakertot, akik valahol hirdettek, hogy zarnyitast vallaltam. Sima kuncsaftkent jelentkeztem be, hogy elvesztettem a valtozaram kulcsat, es jojjenek kinyitni. Senki nem vallalta el :-0

Előzmény: fepeti001 (23311)