McLaca Creative Commons License 2007.10.23 0 0 11114

Erről megegyezik a véleményem a B.-ékével. Ráadásul ha figyelembe veszzük, hogy a Biofinity-ben aludni is lehet... A bennealvós lencséknél nem csak az oxigénáteresztés számít, hanem az is, hogy mennyire ragad rá a kosz. Nos, a bennealvós lencsékre kevésbé, mint másokra, ettől függetlenül akinek sok a könnyében a fehérje, annak még a 30 napon át folyamatosan hordható FND-t is ki kell venni 5-7 naponta megpucolni. Ahogy az összes lencsét. Amit meg a kontaktológus mondott, az elméletnek jó, de gyakorlatilag marhaság.

 

mizant: nem arra értem. Egyszerűen próbáld ki (ha mered, és csak saját felelősségedre)! No rub ápolóval használj el egy pár lencsét, és 30 napig ne piszkáld, csak áztasd. A 30. napon már szemmel látható foltokban fog rajta állni a fehérje, és esélyes, hogy nem is fogsz vele élesen látni, homályos és kényelmetlen lesz. Igaz, ez is függ a könny fehérjetartalmától, de aki azon az 1 perc pucoláson spórol és rizikózik...

Egyébként vannak szöszök, amik cseppentésre és dörszölésre is röhögve maradnak ott, ahol voltak. NAGYON óvatosan, körömmel lehet csak arréb húzni őket.

 

Üdv!

Előzmény: _klaresz_ (11109)