ZsuR Creative Commons License 2007.10.20 0 0 637
No akkor kezdem a hagyomanyokkal. Az anyukam ketszer egy even "nagytakaritott". Tavasszal (Husvet elott) es osszel (Karacsony elott). A festesek is erre az idore voltak utemezve, hogy ne legyen egy plusz takaritas :)).

En is csinalom. Vegig a lakason, alaposan. Ablakpucolas - fuggonymosas. Vegigmosom az osszes edenyt, mert nem mindegyiket hasznaljuk allandoan, jo ha idonketn torok beloluk mosogatas kozben :)).

Ma nekialltam poharakat mosni. Minek ennyi??? Mintha innank! :))
Holnap a tanyerokat, talakat.

Sok volt a bennti furfarag, posorodtak meg a szekrenyekben is.

Aztan elutazok par hetre, es mire hazajovok, johet a komolyabb tervezes - mit sutunk-fozunk.
Ami alap: borleves, rantott hal, dios-makos beigli, zserbo. Ami valtozo, az az eloetel, a koretek, salatak es az italok.