Flanell Creative Commons License 2007.10.20 0 0 124
Egyértelmű, hogy számítógépes képek vannak a katalógusokban, ehhez nem kell különösebb növényismeret, csak szem. (Esetleg még szemüveg.)
Ezek a cégek nem maguk készítik a képeket, hanem vásárolják. Az meglehet, hogy saját maguk tupírozzák fel, mert előfordul, hogy a két katalógusban lévő azonos eredeti kép nem egyforma színű. Mert az ugye megint csak tény, hogy ugyanazok a képek is szerepelnek mindkét katalógusban, általában más fajtamegnevezéssel.

A két katalógus eltérő szerkezetű, de szerintem egyforma minőségű.

A többi kérdésben nem vagyok kompetens, nem igazán szoktam rendelni, mindent legalábbis dupla áron adnak az egyéb kertészetekhez képest, minden vásárlóval kifizettetnek 2 katalógust.

Valahol itt már le is írtam az én egyetlen Starkl-rendelésemet, ott a 2 csomag liliom színkeverék eleve beteg volt, nem is mind hajtott ki tavasszal, ami mégis kivirágzott, az meg csak 2 közönséges színből állt. Írtam egy levelet, pár hét múlva küldtek egy új csomagot egészséges szaporítóanyaggal, valamint egy különleges nagy hagymát plusz ajándékként.

A többféle fajta egy fán pici kertbe, helyszűke okán jó megoldás, de sokkal több hozzáértést igényel, mert a ráoltott fajták igénye, ellenállóképessége és növekedése nem feltétlenül megegyező.
Előzmény: riezita (123)