Shash Creative Commons License 2007.10.19 0 0 1771
Én is most voltam az Aestheticában. A barátnőm volt náluk egyszer régebben, már olyan 8 hónapja, de csak egy kezelésen, és azt mondta, hogy drámaian látszik a különbség.

A visszajárási lehetőséget én másképp értettem: 8 alkalomra szól a befizetett összeg. (az arakat csak akkor mondjak meg, ha elmentel 2000 ft-ert egy konzultációra (hát nem ettől lettek szimpatikusak :) de legalább utóbb beszámítják, ha őket választod) es ha a 8 alkalom után még vissza kéne menned, az már ingyen lesz. De lehet, hogy félreértettem, és úgy van, ahogy te íród. Pedig kétszer két csajszitól is megkérdeztem. És mondjuk ez a szerződésben valahogy már nem volt benne. Így összesen egy fazon 120 ezer, egy bikini 93 ezer ft, 4 részletben lehet fizetni. Vannak állandóan akcióik, h pl a fazon mellé ajándék a hónalj.

Aztán berezeltem, hogy jó lesz-e ez nekem, és megnéztünk pár orvosi oldalt. Az egyiken az volt, hogy a diódalézer meg vmi alexandrite némileg hatásos (6 hónap után 50%-kal kevesebb szőr) az intense pulsed light, neodymium:YAG vagy ruby lézerek viszont szinte egyáltalán nem hatékonyak. És egyik módszer sem végleges, csak pár évre hat. Hát nem tudom...:
There appeared to be a short-term effect of approximately 50% hair reduction with alexandrite and diode lasers up to six months after treatment, whereas there was little evidence for an effect with intense pulsed light, neodymium:YAG or ruby lasers. Long-term hair removal was not recorded for any treatment. Infrequently reported adverse effects were pain, skin redness, swelling, burned hairs and pigmentary changes.

http://www.mrw.interscience.wiley.com/cochrane/clsysrev/articles/CD004684/frame.html

MEllékhatásokról meg ez:
Lényeg, hogy olyan mellékhatások lehetnek, mint pigment elszineződés, ödéma, ha jól értem, meg ami elég idegesítő lehet, hogy ún induced pulse light és alexandrite lézeres kezelés után volt, hogy a kezelt felület mellett finom sötét szőr nőtt ki.
side effects, such as hyper- and hypopigmentation, crusting, erythema, and edema .
One notable side effect that seems to be underreported in the literature is the
growth of fine dark hair in untreated areas close to the treated ones. The paradoxical effect has been documented most
commonly after the use of induced pulse light and alexandrite lasers.

Forrás: J Cosmet Dermatol. 2006 Dec;5(4):274-6.
Department of Dermatology, Mount Sinai School of Medicine, New York, NY.

Előzmény: vte (1631)