Mrs.B. Creative Commons License 2007.10.18 0 0 11067
A kért élménybeszámoló, mely már volt tapasztalható akkor amikor még Sih-nek becéztük és én mit hivatásos tesztelő kaptam is belőle próbát. De azért akkor most úgy, hogy jelenleg 4 napja nem vettem ki! Tévedés mégis egyszer reggel mert valami volt rajta, de letisztítottam és most már jó.
Meg mivel valahogy ez az állandó hordás az első 1-2 nap olyan fura volt, de mostmár a szemem is megszokta meg én is, bár tény azért olyan vagyok hogy hétvégére tuti ezt is kiszedem, szóval nem lesz folyton bent. De kis Reider azt mondta folyamatosan hordható mint az FND, szóval gondoltam teszek vele egy próbát, hogy hogy birom én is meg a szemem is, azt majd valamikor azért jó lenne ha ránéznének, de a tesztelésnél naponta szedtem. Szóval lényeg a lényegben sokkal kényelmesebb, olyan mintha nem is lenne a szemeden, aztán meg egyszerűen ha keveset iszom akkor sincs olyan hogy úgy mozdul el a lencse, hogy 10 perc mire megtalálom kiszedem bvisszarakom, ami az Ox-nál volt. Ennél ha száraz a szemem és megdörgölöm és elmozdul a lencse, akkor fogja magát és visszakúszik egy kis könny hatására. Nem gyűrődik.
Továbbá én All in one-t használok, meg azt az Eyeeye-os folyadékot, na az nagyon kis korrekt folyadék volt, amíg tartott.
Szóval lencsére vissztérve, nekem jóval kényelmesebb, mint az OX, az sem rossz, de ez mintha vékonyabb és rugalmasabb lenne, mondjuk ez hátárányként mutatkozik mikor kiszede és elkezded a rituálét, mivel akkor alig tudod dörgölni, de ha megvan a technikád, akkor már az is gyerekjáték.
Röviden tömören ennyi, ki kell próbálni én azt tanácsolom. Végülis én már Reideréknek hála jó néhány lencsét próbáltam és jó kis tapasztalat szerzés végig élni ezeket, volt olyan is ami iszonyat volt, de amikor valami kényelmes, azt nagyon szeretem. Ja és néha ha arra járok és szegények belehalnak a munkába akár be is tanítok. Sőt már az olvasótáblát is használtam, és olvastattam rajta. Bár amilyen kiváncsi vagyok én, gondolom néha eléggé elegük van belőlem! ;-)) De azért mindig szívesen látnak ebben bízom. Pusza nekik.