Cseppet sem kedves taxton!
Bár én csak egy szerződött partnere vagyok a dugósúgónak, de amit itt prmitív gyűlölködésből összehordasz, az számomra azt sejteti, hogy több vagy egy mezei netcontroll tagnál....
Nyilván azért vagy ennyire bevadulva, mert ez jó alternatíva azoknak, akiknek pár forint különbség megéri azt a biztonságot, hogy biztosak lehetnek abban, hogy nem némulhat el egyszercsak a telefonjuk, mert besokall a mobilszolgáltatójuk. (Nyilván volt a t-nek oka erre a lépésre, mert ha minden szabályosan és zökkenőmentesen ment volna, akkor különben mi érdeke fűződött volna ehhez a balhéhoz, ami az ő jó hírének sem használ. Már amennyire az jó...) Sőt ahogy itt a hozzászólásokból látom még az se elhanyagolható biztonság, hogy én biztos lehetek abban, a számlán valóban az van, amennyi jogos.
Az egész mocskolódásod tökéletesen összecseng azzal gondolatisággal, amit itt beidézett valaki a netcontroll üzenőfala végéről, netán csak nem ugyan az a személy vagy?....
Azért a rágalmaidra is reagálok:
Dugósúgóék nem pesztonkák, hogy baromi lazán és kedvesen veregessék a popsinkat, hanem szolgáltatók. Szolgáltatnak valamit, amit mindenki olyan mértékben vesz igénybe, ahogy a kedve tartja. Én sem mindennaposan hívom őket, de szoktam.(Sőt dugót is szoktam súgni nekik.)
Nem vagyok naprakész a tarifákban, de most ránéztem a publikusakra és bizony hülyeségeket beszélsz. 4-5 ember még véletlenül sem tud ehhez hasonlóan jó tarifát-sem kapni. Ráadásul ha összeállnak, akkor minden hónap végén az az egy akinek a nevére szól a számla rohangálhat a haverjaihoz a pénzért. (Én pont ezt csináltam dugóék előtt, baromira elegem volt már belőle, hiába voltak a haverjaim.)
Ha nem fizetem a havi 1200 szolgáltatási díjat, valóban megszűnik a szerződésünk és így megszűnik a jogosultságom a dugósúgás igénybevételére és a flottatagságra is, de ezen mi meglepő van? Gondolom ha a Netcontroll "egyesületi tagdíjat" nem fizette valaki akkor tőle is bevontátok a kártyáját, egyébként joggal, mivel milyen alapon igényel valaki valamit, ha nem fizet érte. Különben a voda ez esetben nem letiltja a volt dugóflotta tag telefonját - ez csak nálatok szokás - hanem felajánlja az ügyfélnek, hogy válasszon valamelyik publikus tarifából és csak átrakják abba. Egy percre se némul el a telefonod, csak magasabb lesz a számlád.
Ha már lehúzást említesz, szerintem pont az egyesületi "tagdíj" az. Azért ui. semmi mást nem szolgáltattál, minthogy olcsó flottába került a tag.(Persze ettől még megérte tagnak lenni.) De itt van szolgáltatás is, ráadásul kevesebb mint a fele a tagdíjatoknak.(A túlszámlázást nem is említem...)
Dugónál nem a dugóék adják a simkártyát, hanem maga a vodafone, hiszen dugóék nem állnak az ügyfél és a mobilszolgáltató közé. Szerintem ez ugyan olyan jó sim kártya, minta a tietek :)I
Olcsó internet valóban nincs a dugónál, de ők közlekedési információkkal foglalkozak nem az informatka fejlődését segítik.
Ha a vodánál elhagyod a telódat, bemehet az ország bármelyik szolgáltató irodájába és azonnal kapsz egy új simet. Nem kell másnapig várnod és esetleg felvonatoznod vidékről.
A vodánál ugyan részletre nem lehet telefont venni, de a ti nagykeráras partnereteknél biztosan olcsóbban adják. És ott is rögtön a kezetekbe adják.(Erről jut eszembe, csak nem kerestetek így a telókon is....?)
Bár én még összesen csak kétszer voltam ben a dugóban, hiszen nem voltak problémáim, de semmi rühellem őket érzés nem kerített hatalmába, mivel kedvesek és udvariasak voltak.
Nem tudom neked honnan vannak ilyen belterjes infóid dugóéról, hogy pl hányan vannak és mi van a szerződésükben, mert nekem csak egy olyan tájékoztató másolatát adták, ami semmi ilyet nem tartalmazott. Arra emlékszem, hogy azt viszont igen, hogy a tarifát a vodafone többi tarifáinak változási trendjével ellentétesen nem változtathatja. (Bent van a melóhelyemen, holnap majd bescannelem a szövegét és felrakom ide.)
Bármennyire az ellenkezőjét hiszed rólam, de én is drukkolok, hogy legyen új flottátok, a topicot csak azért nyitottam, hogy az anyagi önzésetek miatt szarba került "tagtársaitok" lássanak egy megnyugtató azonnali és hosszú távú alternatívát.
Minden esetre holnap felhívom duóékat, hogy van ez a topik és ha akarnak reagáljanak a színvonalas hozzászólásodra.
Ja, valaki kérdezte lejjebb, hol lehet őket elérni: www.dugosugo.hu Ott online kitöltöd a szerződéskötéshez szükséges adatokat, aztán vagy személyesen, vagy postai úton rendezhető a többi lépés.