ÁrPi Creative Commons License 2007.10.12 0 0 116
" ..de létezik az ismertetésnek egy olyan alapszintje, amely a különböző egymással kommunikálni képes iskolák és irányzatok többé-kevésbé közös fogalomkészletét tartalmazza.

Azok az alapfogalmak, amelyek ezen a szinten leírhatók, rendelkeznek egy olyan leíró erővel, amelynek alapján lehetséges akár maguknak az alapfogalmaknak a kritikája is. "


Létezik közgazdasági ill. gazdaságfilozófiai alapismeret és létezik alapszint, hogynepersze.

Csakhát nem mesélheted bárkinek - a siker reményével hogy TótaW NEM valamely konkrét közgÁzda szaki-csoport-nak egy-egy rajzfilmepizód(hoz kínált) szakértői anyagából

konstruálja alkotja meg nép-fel-nevelő tanmesei narrációit az "inkriminált" :-) modernképmesékhez, amely szakértői kis-csapat illetve háttér-szakember-gárda minden kétség nélkül bizonyára képvisel és MEGJELENÍTENI AKAR valamely gazdasági irányzatot. Méghatalán megemlítvén is deazért alighanem WORLUKOSAN lehurrogva-háttérbeszorítva másik gazd.irányzatokat.

Nekem amúgy ez a tirpákbokrétás blog úgy "jön le", mint egy jó Worluk-paródia-blog.

" A te és a hozzád hasonló álláspontokat megfogalmazók fejében minden szó és minden definíció közvetlenül csak vagy az egyik úgynevezett politikai oldal, vagy a másik úgynevezett politiki oldal igazságainak kifejtésére alkalmas, köztük nincs átjárás, nincs interkomunikabilitás, és nem lehetséges az objektív illetve mindenki számára érthető és kontrollálható alapokra épülő közlés. "

Állományjavító!
Politikaioldalakra terelni a szót az már majdnem olyan mintha gazdasági irányzatok exaktul megfeletethetőek lennének.

Ezt illetve ilyet gondolnod Öncsalás lenne.

A gazdaságfilozófiai irányvonalak vonatkozásaiban is létezhetnek ilyen, olyan vagy amolyan irányultságok és kormányzati megbizás esetén bárkinek lehet megítélése, tippje melyik dominálhat.
Előzmény: Állományjavító (93)