blackrat Creative Commons License 2007.10.11 0 0 1540

Hát az tény hogy nem gyenge egy tényleg nagy szintű priest, de kicsit más mint azok a karik amelyikekkel orrba-szájba gyepálhat az ember. Meg az tényleg csak nagy szinten jó. Volt egy 60-as priest haverom, és tényleg nagyon jó volt, de akkor a legjobb ha partyban van! Mondjuk biztos az is ugyanolyan jó a maga módján mint az összes többi. :)

Nekem a warriorom komoly 15-ös. Valahogy nekem nem jött be. Túl lassú, meg ahoz hogy elég rage-e legyen, valamennyire mindig le kell hogy menjen az élete, meg nem tudom, én nem tudtam vele rendesen játszani. Viszont akinek meg ez jön be, és tud vele jól bánni, bivajerős! Volt nagyszintű warrior haverpm is, és simán beállt a tömegbe hogy őt gyepájlák, és állta a sarat! Mondjuk az is akkor a legjobb, ha van mellette egy healer. Csak nekem meg nem volt türelmem nagyon feltornászni az enyémet.. :) Bratyómnak viszont van warriorja is, asszem az is már 50-es körül lehet. Asszem 4 karaktere van, 1 priest, 1 druid, 1 warrior, meg 1 hunter. Nagyjából próbálta egyszerre vinni az összeset, de azért vannak különbségek. A hunter a kedvence, az már 56-os asszem, a druidája meg 38-as körül lehet. A többi meg ezek között van valahol. :)

Hogyha egyszer majd meg lesz végre megint hoszabbítva nekünk is, és én is csinálnék a bronz dragonbigyóra is karit, kezdhetnénk együtt is karaktereket, és akkor tudnánk együtt questezni is! Hogyha lesz hozzá kedved, meg ha meg lesz még addig neked is! :DD

Előzmény: Dorinesz (1539)