calor Creative Commons License 2007.10.07 0 0 868
Üdvözlök mindenkit.

 

Mint gyártó szeretném pontosítani 23 - 836 os hozzászólást. Előtte engedjenek engedjetek meg egy kis kitérőt. Nem reklámozni kívánom termékeinket. A bírálatok amiket eddig is kaptunk legyen jó vagy akár rosszindulatú minden képen a termék javát szolgálták és a jövőben is figyelembe vesszük. A szalmabálás tüzelést Magyarországon mi kezdtük bevezetni a 80 as években. Akkoriban komplett őrülteknek tartottak bennünket. Azóta közel húszezer berendezés működik Magyarországon de sokat értékesítettünk belőlük pl. Német Dán Svéd Holland vásárlóknak. A kazánok fejlesztése azóta is folyamatosan folyik és az ilyen fórumok sokat segíthetnek a gyártóknak és a felhasználók ez által egyre jobb minőségű berendezéshez juthatnak. Az hogy, ki milyen kazán mellet dönt előtte a lehetőségeit kell felmérni. Pl. milyen tüzelőanyagot tud olcsón beszerezni, hól helyezkedik el az épület, milyen a fűtésrendszer és még sorolhatnám oldalakon keresztül.

A 23-836 os hozzászóláshoz.

Sajnos a képen ami látszik az oldalunkon valóban ezt a következtetést lehet levonni.

A nagyobb baj az, hogy néhány vásárlónk beköti úgy a kazánt, hogy el sem olvassa a használati utasítást. Kaptunk olyan reklamációt is, hogy amikor kinyitja a nagyajtót a füst kijön a kazánból. Megkérdeztük miért nyitja ki a kazánt a bála elégése előtt azt a választ kaptuk, hogy a szomszéd megakarta nézni hogyanég bent a bála. A nagyajtó nem azért van a kazánon, hogy azt feleslegesen nyitogassuk. Az égés ellenőrzésére ott a kisajtó. A nagyajtónak nem csak az a szerepe, hogy belehessen rajta tenni a bálát ennek a záródása határozza meg a füst irányát. Amikor kb. 70% elégett a bálából nyugodtan a nagyajtón keresztül belehet tenni a következő bálát, nem fog kifüstölni. Természetesen ezeket a kezelési utasításba pontosan leírtuk. A weblapunkra feltesszük a kezelési utasítást (az észrevételt megköszönöm kiggo nak)

Egyenlőre ennyit szerettem volna mondani és természetesen konkrét kérdésekre ha tudok szívesen válaszolok.

TK.