alfredoo Creative Commons License 2007.10.06 0 0 61

hali

 

nekunk itt magyarorszagon kellene megmutatni hogy ki a nagyobb magyar? mit szolnal ha valaki nagyon purista a te magyarsagodat vonna ketsegbe? mondvan hogy az igazi magyar naponta szijat hasit a hatabol. vagy barmilyen baromsagot ki lehet talalni.

 

ha ferfi vagyok akkor arra legyek buszke es aki ferfiteljesitmenyet vonja ketsegbe arra haborodjak fel? vagy ha mancika azt mondja hogy ezzel a kis poccsel nem buszkelkednek? mondjam neki hogy nem a meret hanem a mozgekonysag szamit?

 

magyarsagunk egy adottsag, egy veletlenseg. maskeppen gondolod? valamilyen valasztasnak vagy isteni elrendelesnek? kivalasztott nep vagyunk? vagy ha nem is gondoljuk magunkat kivalasztott nepnek, hagyjuk meg ellensegeinknek hogy ettol a lehetosegtol ok fosszanak meg? mi ki ne mondjuk? hiszen konnyen lehet hogy kivalasztott nep vagyunk. nem?

 

felvetetted a libbantakat, akik szidjak a magyarokat. es az nem tunik fel hogy te is szidod a magyarokat? a magyar libbantakat? lehulyezed, leseggfejezed oket. milyen alapon? es ha felhaborodnak hogy te egy rasszista magyarellenes vagy?

 

a libbant, hogy kedves szavadat hasznaljam, ugyanolyan magyar mint te vagy es lehet hogy tobbsegben is van. de ehhez sincs semmi kozod. es nem vindikalhatod magadnak az igazi magyarsagot. mert milyen az igazi magyar?

Előzmény: halinorbi (55)