ZöPö Creative Commons License 1998.10.10 0 0 45
EZ is teccik! :-)) (Majd mingyá gyün Lé... öhm, "faszika", és ezért is belémköt :-))))

Addig én kötekedek. :-)) Naomi Campbell "h" nélkül írja a nevét. Ru Paul férfiből ment át nőbe (nem néznék a boxeralsójába). Az új izraeli csoda csak énekli a drámai hangocskáján, hogy (shalom, herm)Afrodita, lalala. Művészneve lenni neki Dana International. De a rabinátus már tiltakozott...

Szóval férfi -> nő operáció megoldott, létező rutinműtét. A közhiedelemmel ellentétben (valaki itt is említette) nem vágják le a péniszt, hanem kifordítva illetve valójában befordítva bevarrják, ezzel pótolva a hiányzó vulvát.
Nő -> férfi operációról nem tudok, de utánanézek. Csak úgy péniszt átültetni, pláne, hogy az csak az erekció szintjén működjön is, az lehetetlen. (Csak nem nyomják el ezen a téren is a nőket?) Péniszt visszavarni már egészen jól lehet, ha akarjátok, linkelek be képeket Bobbit úréról. :-))))) Tudjátok, aki elszunnyadt egy kiadós pia+asszonyverés után, az asszony meg kiment a konyhába a konyhakésért... :-))))

Az orvos barátom, akitől a fentiek javát tudom, nos az ő felesége rendszeresen alszik boxeralsóban. (Noch dazu 1:1 olyanban, amilyet én napközben rendesen hordok.) Mielőtt jönnek az ízetlen tréfák, nem az asszony mutatta meg, talán nem is tudja, hogy tudom. Ja, voyeur sem vagyok. :-)) Még egyet: második gyermeküket várják.