blackrat Creative Commons License 2007.10.03 0 0 1512

Ahha. Azt nem is tudtam hogy oda is summoltathatod magadat. :) Mondjuk igen, ezt is csak akkor ha meg van a kiegészítő mint mondtad is! :)

Mikor megjelent a kiegészítő, akkor elhasználtuk a 10 napos próba lehetőséget. Öcsém elmehetett outlangdra a 60-as rugójával, csinálhatott egy csomó mindent, de nem engedte hogy 61-esre feljődjön. Végülis érthető. Meg kipróbáltuk az úgy fajokat is, felfedeztem a rugómmal az egész új dranei (?) szigetet, egész jó szerintem, érdekes lett. :) Aztán mikor már lejárt ez a 10 napos verzió, csak úgy kipróbáltam, hogy Darkshore-on fölszállok arra a hajóra ami a dranei-ekhez megy. A hajóra fölengedett, de ahogy elindult a hajó, egy pár másodperc múlva ledobott azokhoz a kövekhez ahol fel lehet támadni. Nem haltam meg, de oda teleportált vissza, nem mehettem át arra a szigetre! :D Mondjuk az lett volna vicces ha átenged, csak kiváncsi voltam hogy oldották meg. :))

 

Na ugye, neked is előjön néha a "gonosz" oldalad! :DD Az tényleg vicces lesz, nagyba legyapod a barmokat akár városokban is, aztán ha az őrök betámadnak, csak elröppensz! :D Bár asszem csak outlandon lehet madárpózba menni, de az akkor is szuper jó lehet! Meg vannak repülő mountok is, azok is tök jók! Olyanok mint az emberek griffmadárjaik, csak teljesen te irányítod, és oda mész vele ahova akarsz. Persze azt is csak outlanden. :)

Jah. Igen, lesz mégegy kiegészítő, öcsém azt mondta hogy mostmár nem is olyan soká, és ott meg 80-asra is föl lehet felődni, meg biztos lesznek megint új fajok is, azt nem tudom. Meg be lesz építve még az a sziget is ami a 2 nagy kontinens között van lent. Szal lesz pár új dolog biztos. Még jobban le leszünk maradva! :DD

Előzmény: Dorinesz (1510)