tomcsek Creative Commons License 2007.10.03 0 0 2795

Sziasztok! Régóta olvasgatom a fórumot,néha írtam is,sok hasznos infót kaptam.Tavaly 6 hetet töltöttem ott,főleg Lisszabonban.Fejembe vettem,hogy ott akarok dolgozni(ma sem értem,hogy miért pont Portugáliát szúrtam ki:-)  ).Sajnos a munkavállalás nem sikerült,pedig cukrászként és adószámmal a zsebemben biztos voltam benne,hogy összejön.Na mindegy,nem adom fel.Jövőre talán újra megpróbálom.Addig is tanulom a nyelvet.Most csak egy hetet leszek ott ,Lisszabonban,okt.18.-25.-ig,egy kis őszi mászkálásra!!Alig várom!                    Most is lenne néhány kérdésem hozzátok.

-Ha van adószámom(ill kártyám) és mégsem dolgozom ott,akkor az nálam maradhat vagy egy idő után vissza kell adjam?És ha igen,akkor kinek?És ha az igényléskor megadott lakcímem már nem aktuális,akkor mit tegyek?Itt a követségen nem nagyon kaptam infókat.

-Olvastam,hogy októberben Gasztronómiai fesztivál van Santarém-ben.Sajna a net-en nem sok mindent találtam ezzel kapcsolatban.Tudnátok esetleg erről valami bővebbet mondani?

Előre is köszönöm.Lehet,hogy még lesz 1-2 kérdésem.

Ja és ha esetleg valakinek szüksége lenne valamilyen apróságra Mo-ról,akkor szívesen elviszem(feltéve,ha befér a hátizsákomba)  :-)

Muito obrigado!!!  Tom  (kadartomkukacfreestartponthu)