milk-and-apple Creative Commons License 2007.10.03 0 0 421
köszi szépen :) majd jól megmosom a szakállát ma és aztán igyekszem jobban karban tartani. a fésülést hála égnek jól tűi - mondjuk cselesen akkor szoktam, amikor hullafáradt egy-egy nagyobb séta után - szerintem olyankor még élvezi is :) kábé egy tonna bogáncsot operáltam ki belőle egy nagyobb erdei túra után - azt hittem ki fog készülni, de cserébe megnyalogatta a kezem. hmmm.

viszont nyomoztam és ikderült, hogy csomó szállodába lehet vinni kutyust, komolyabb 4-5*-osokba is! a kedvenc szállodámnak is írtam és mondták, hogy vihetjük. kivagyok - jó értelemben :) szóval artúr nemsokára meginsmerkedhet a "wellness" örömeivel :) (najó, ő persze inkább a szobával és a környező mezőkkel fog ismerkedni :)))

de írtad korábban, hogy te sokat jössz-mész a kutyával (kutyákkal) - példáulhová viszed, ami nem megszokott? szívesen fogadnak? bár egyszer írtál egy étteremről, ahol már ismernek. ez is annyira felemás, van ahol a kerthelységbe sem engednek be, máshol meg rohannak a kutyatállal és vízzel. ki érti ezt.
mindenesetre nagy nagy öröm volt látni, hogy vihetem a szállodába :)
Előzmény: limobaba (420)