blackrat Creative Commons License 2007.10.01 0 0 1505

Előszöris gratula a druidodhoz!! :))) Úgy néz ki mint Mary Poppins? :D Láttam már én is néhány fura fazont. Némelyik pont úgy nézett ki mint egy boszi! :D Amúgy hogyhogy csak akkor tudtad meg hogy szoknya mikor fel tudtad venni? Csak elfelejtetted megnézni? Velem már egyszer előfordult, hogy nemnéztem meg milyen csizmát veszek, és amikor fölvettem, akkor vettem észre hogy olyan aminek nincsen talpa és kilátszik a lábfeje! Annyira béna volt, hogy rögtön vettem egy másikat! :D De általában mindig megnézem mit veszek! :) (Asszem shift és rá kell kattintani arra amit fel akarsz próbálni.)

 

A hiénákkal én is szemeztem egy ideig, szerintem is jópofák! Nekem főleg a fehéres-szürkés, meg a pirosas-barnás tetszik. :) De tök sokaknak van hiénája, meg aztán gondoltam mégiscsak maradok a nagymacskáknál! :)

Olyan pici semmit sem csináló petből még nem láttam hiénát. De én is láttam már farkast is, azt megkérdeztem honnan szedte, és mondta hogy az egyik nagy instából. Nem tom már hogy találta, vagy quest. Asszem quest. Meg láttam már minielefántot is, meg pandamacit is! Annyira aranyosak!! :D Kígyót, patkányt, madarat én is láttam. De nem tudod patkányt hol lehet venni? Nagyon birom ezeket a kis izéket is, olyan cukik, csak az a kár, hogy egyszerre csak 1 lehet kint! :)))

 

Teszel fel képet a druidodról is, hogy hogy néz most ki? :))

Előzmény: Dorinesz (1503)