Az utóbbi napokban egy-két hozzászólásában teljesen úgy írt, mint Te, ugyanzokat a szófordulatokat használta, sőt az Általad több hónappal ezelőtt (be)link(elt) szótárra is hivatkozott. Ebből három dolog következhet: 1. Olcsolab kölcsönadta Neked a nickjét, 2. Te vagy Olcsolab (is), 3. esetleg egy kiforratlan személyiség Ez utóbbi elég valószínű, hiszen nemcsak Téged, de az én stílusomat is próbálta utánozni; úgy látszik, még keresi önmagát - majd szól, ha megtalálta...;)
Ami pedig a T. tanár Úr "érvelését" illeti: megbukott az ezerszer - talán ezer nick alatt - (be)link(elgetett) szótára(i?)d állítása, miszerint az oinos csakis bort jelenthet - hacsak nem fogadjuk el, hogy a bor jelenthet erjedt, s erjedetlen bort egyránt -, mivel tudjuk, hogy az oinos szóval nemcsak erjedt italt jelöltek. Nemo, sőt, még Bigócza is (egyik sem vádolható azzal, hogy a legcsekélyebb mértékben is elfogult lenne mellettem) kénytelen volt ezt elismerni. Bigócza már csak a yayinnal vergődik a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére - Nemo durva sértegetések, személyeskedések kíséretében lelépett időközben -, de szerintem belül már ő is érzi (legalábbis remélem, mert ez azt jelentené, hogy a látszat ellenére a lelkiismerete még működik), hogy elhamarkodott, s tetejében önkényes kijelentés volt megállapítani; a yayin csakis erjedt bort jelölhet...