FLAMARTIN Creative Commons License 2007.09.29 0 0 15
mirtill82
Csak javasolni tudom az én módszeremet: menj el a Tesco-ba és vedd meg a legolcsóbb margarint. Erre rá van írva, hogy milyen sok vitamint tartalmaz. De ha csak a fele igaz, akkor már nyerő vagy. Vegyél elő egy lábast, a gyógyszerészek ezt úgy hívják, hogy PATENTULA, de ne törődj a kifejezésbeli künömbségekkel. Tedd bele a margarint, és a lábast tedd a tűzhely fölé, hogy kissé megolvadjon/no nem a lábas, hanem csak a margarin/ .Ekkor apránként öntsél bele vizet, lehetőleg kanalanként, és közben kavargasd. Jó sok vizet felvesz, amit meg nem, azt leöntöd róla. És akkor készen van a te házi készítésű zsírozó krémed, amit naponta 2-3 x is használhatsz.Helló!
Előzmény: myrtill82 (12)