Alfrédi Creative Commons License 2007.09.29 0 0 48
Szia Kicsicsilla!

- Hát nem akármilyen történet volt ez, és az sem, ahogyan elmesélted. Mintha csak láttam volna, ahogyan felkaptad a cuccodat, azután sietős léptekkel irány az uszoda, ahol tartogatnod kellett a pisit az óra végéig, sőt hősies módon kibírtad egészen hazáig. Nagyon-nagyon kellhetett már ekkor Neked, én pontosan el tudom képzelni milyen lehetett ez, én is éltem át már ilyesmit.
Aprólékosan elképzeltem a délutánodat és közben kicsit számolgattam is. Vajon mennyi ideig is tartottad vissza akkor a pisilést? - Hiszen már a munkahelyeden is kellett valamennyire, bár lehet, hogy csak a munkaidő vége előtt egy fél órával..? De ha ehhez hozzáadunk a hazaérkezésig még fél órát, akkor az már egy óra, amikor is 4-5 -ösre kellett már pisilned. (Persze ez feltételezés, ezért kiváncsi vagyok mennyivel a hazaérkezés előtt kellett már, ha emlékszel még rá? :)) És még ekkor jött csak a java, "a két órás elfoglaltság". Igy máris 3 óra lesz az a 2 óra, ugye? :)) Húha!! - Vagy még annál is több? :))
Tényleg, emlékezeted szerint idáig mi volt a leghosszabb idő, ameddig vissza kellett tartanod a pisilést?

Még az előző hozzászólásodban irtad, hogy izgalmat éreztél akkor, mikor megtudtad, hogy a cica visszatartotta a pisilést. Erről a "Női szexuális ábrándok" c. könyv, egy bizonyos Faith-szel készített interjúja jut az eszembe, amit szerettem volna lefotózni és megmutatni, de nem találtam meg. Nagyon régen olvastam, kb. ezt nyilatkozta: " Szexuális izgalmat érzek olyankor, ha hallok vagy látok egy állatot, gyereket, férfit vagy nőt megállíthatatlanúl vizelni. Az, ha megpróbálja visszatartani még egy kicsit (különösen egy férfi), de nem sikerül neki, és nem éri el a wc-t, az különleges izgalommal tölt el". - irta Faith.
Őt főleg inkább a bepisilés izgazhatta, és kevésbé a tartogatás. Nálad éppen forditva van a dolog, de az is lehet, hogy a kizárólag a tartogatás érdekel.. ? De ez az állatos dolog közös bennetek.
De mi a helyzet az emberekkel? Mi hoz inkább lázba, ha egy férfi tartogatja, vagy inkább egy nő? - Vagy mindkettő? Ezt tudni kéne arra az esetre, ha örömet szeretnék okozni Neked. :))

Érdekes dolog ez a tartogatósdi. Próbáltam választ adni arra, hogy ebben nekem mi is a jó. Azt hiszem egyrészt maga az érzés az ami izgat, vagyis az inger, ami 4-5 -ös szintig, csak, - és kifejezetten kellemes. Ezután már felüti a fejét valami kellemetlen érzés is , de az izgalom mindvégig sokkal erősebb marad, mint a fájdalom.
Másrészt az a tudat is izgalomba tud hozni, amikor már alig bírom visszatartani, hogy mi lesz, ha mégis bepisilek, micsoda szégyen lenne. Tehát ennek nem szabad bekövetkeznie, ugyanakkor olyan közel állok hozzá, hogy ez akár be is következhet. Ez a veszélyhelyzet nagyon izgalmas tud lenni, :))
Te hogy vagy az ilyen szituval?

- Kérdezted, hogy másoknak is szokott-e pisilési ingerük támadni vizparton, ill csobogást hallva, stb. - Hát nagyon is, de ez sokkal inkább a nőkre jellemző. Hogy miért, azt nem tudni pontosan.
Érdekes, hogy legújabban magamon is kezdek tapasztalni ilyesmit pl. olyankor, mikor pisilnem kell és éppen jövök haza, és a kapu előtt az inger hirtelen 5 -ösről 8- asra nő. Ez többször megesett és nyilvánvalóan pszichikai dologról van szó. Régebben ilyesmi sosem fordult elő velem, az inger mindig csak lassan és fokozatosan erősödött. Ez érdekes, de én nem bánom, mert ez is izgi tud lenni. :))

De az is lehet, hogy Nálad az uszodában a hideg vízbe merülés is közrejátszott a dologban.

Rengeteg dologra kíváncsi vagyok, de most csak azt szeretném kérni Tőled, hogy meséld el milyen érzés számodra az, amikor pisilned kell? - Azaz próbáld leírni sok-sok jelzővel részletesen, hogy hol, és mit érzel, mikor egyre jobban kell pisilned!?
Ez irtó nehéz tudom, de engem roppantul érdekel! :)))

És még sok mindenről szeretnék beszélgetni Veled!

Szia Kicsicsilla!
Előzmény: kicsicsilla (40)