pmobilTB Creative Commons License 2007.09.28 0 0 22945
Hát csak vigyázz avval az otthon festéssel, mert ha nincs eléggé kitakarítva a garázs, akkor a por bele száll a friss festékbe, és és szemcsés, rosszabb esetben szöszös lesz. Az egyik ismerősöm járt így aki a Peugeotját fényezte így. Egyébként én adnék neked címet, ahol lehet, olcsóbban lefényeznék, csak nem hiszem, hogy ezért elautóznál 211 km-ert Pécsről Tatabányára. Ugyan is a nagybátyám garázs szomszédja, a helyi Opel márkaszervízben fényező, és délutánonként a garázsnál - amiben egy komplett festő kabint rendezett be - maszekol. A gyönyörűen dolgozik, a múltor éppen egy csoda szép M3-as BMW Coupét javítottak, és olyan jól megcsinálták, nem is lehetett látni, hogy hol sérült. De például ő festi azt a Jawa-t is, amit éppen nagybátyámmal rakunk össze. :-)

A Wareszodra vissza térve, hátura is raksz fel lököst, és a küszöböket is lejjebb húzod? Tb-n volt régebben egy tuning 1.3-as és azon is volt elől hátul lökös színre fújva, de a küszöböt úgy hagyták gyári állapotban, és így inkább rontottak az összképen mint javítottak. De remélem a tiéd cool lesz, kíváncsi leszek mit hozol ki belőle. :-)

Ja két esztétika ötletet had osszak meg veled, szerintem ha nagyon szép gépet akarsz faragni belőle, akkor cseréld le az első indexeket fehér búrásra, az oldalsókat meg a Skoda Fabia indexére. Nagyon nagyot dob az autó megjelenésén. Majd az enyémen is le akarom cserélni, mert a jobb első már ragasztva van, és akkor inkább veszek két ilyen újat, a régiek meg mennek tartalékba.
Meg egy olyan kérdés, hogy az Waresznál normális hogy ha a hátsó lámpa bura és a tükör között megjelenik a víz?? Amikor mostam egyszer csak észre vettem hogy hohó hát ott az autó samponos víz. Elkedtem öblíteni tisza vízzel a kasztnit, aztán szépen el is tünt a búra alól a víz, úgy hogy valahol utat talált magának. Egyébként a világító testekkel simán működnek tőle. Ez normális?
És ha már a világító testeknél tartunk, egy közkérdést feltennék:
Van itt valakinek Hella H4-es fényszórója a Wareszán? Érzékelhető különbség van fényerőben a Ruhla-hoz képest?

WarbiRunner-nek gyári a váltója, vagy már ő is bontotatt rakott bele? Hát viszont ha húzós az ára akkor sajnos le teszek róla, mert a költségvetésbe sajna nem fér bele. :-(
Egyébként az ötlet onnan jött, hogy az egyik ismerősömnek a négyüteműjében a 1.9-es II Golf-nak az automatája volt bele szerkesztve, mondjuk a közép konzol elég buhera jelleggel volt bele instalálva, de működött. De aztán bele rongyolt hátulról egy Astra, és totálkáros lett. Azóta nem tudok róla.

Hát a tükröt sajnálom, még meg hányom vetem magamban, hogy mi legyen vele.
Jó ,akkor ennek az övnek utánna nézek. Én egy Fiat Ritmoét akartam bele szerkeszteni, de azok már gyárilag olyan tré állapotban voltak, hogy inkább hagytam a fenébe. Ja igen ha jól tudom a Wartburg használati utasításban meg vannak az övek gyári pontjai. Neked nincs meg a kis kék-sárga füzet? Mert ha nincs akkor nagyon szívesen bescannelem.
Előzmény: Toroco (22943)