Kolompár Esthajnalcsillag Creative Commons License 2007.09.28 0 0 172
A fene se emlékszik, hogy anno bemásoltam-e... Most van kedvem ehhöz a játékhoz, íme az eredmény:

Az igazi:

A Csillag

A csillag összeolvad a pillanattal. Mindent megtesz az univerzum titkainak teljes megismeréséért. Reményekkel teli, és reményei mindig a valóság talaján gyökereznek. Előfordulhat az is, hogy reményei odáig ragadják, hogy nem veszi észre a valóságot, és tagadni kezdi azt.

Az Akasztott

Az akasztott ember az érzelmeivel, érzéseivel áll hadilábon. Sokszor megreked, nem tud kitörni az érzelmi válságokból, de mivel ragaszkodik a válsághoz, új utat sem tud magának találni. Nem ismeri fel azt az egyszerű tényt, hogy ebből az állapotból csak a helyzet teljes megsemmisülése tud kiutat jelenteni.

A Császár

A császár a természet, a fizikai világ örökkévalóságát jelképezi. A császár világokat teremthet, meg is ismeri azt teljes mélységében, reálisan és felelősségteljesen működtetheti. Erőt vehet rajta viszont az öntörvényűség, megszállottja lehet a tökéletes, hibátlan végrehajtásnak. Ravaszsága átcsaphat öncélú félrevezetésekbe is. A császár uralkodni szeret, és jelleme határozza meg, hogyan teszi azt.



A nick:


A Nap

A nap a hatlom, a csillogás jelképe, így ez az ember vezető pozícióra törekszik. Nem szereti, ha parancsolnak neki, azt azonban elvárja, hogy utasításait haladéktalanul teljesítsék. Szereti a gyermekeket, sokszor ő maga válik játékos gyermekké.

A Mágus

A mágus az az ember, aki eljutott a megismerésnek arra a pontjára, ahol szabadon mozog a dimenziók között, akaratával befolyásolni tudja a dolgok menetét. A mágus bármikor kész kezdeményezni, beavatkozni. A mágus már nem függ az anyagi világtól, hanem az anyagi világ függ tőle. A mágus felül tud emelkedni az anyagi világ problémáin, és felülről szemlélve tudja megtalálni azok megoldását.

Az Univerzum

Az univerzum emberének a Mindent Rendező Elv ad hathatós segítséget, hogy másik nevének vagy neveinek feladatát hangsúlyosabban végrehajtsa. Ez az ember a nevéből fakadó feladatait olyan módon tudja végrehajtani, hogy az sok ember életére is hatással lesz.