Dorinesz Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1503

Nahh jó sokáig nem voltam erre bocsika, de beteg voltam, és valahogy nem akaródzott odaülni a géphez. :-SS

De két bejelenteni valóm van:

1.) Tegnap 48 lettem a druidámmal, és úgy néz ki a karakterem jel pill, mint Mary Poppins, már csak az esernyő hiányzik a kezéből. :-DDDD Majd csinálok képet, és beteszem, hát én halálra röhögtem magam rajta. Ja, és találtam egy kék gatyát asszem zf-ben, és egy csomó ideig nem tudtam hordani, mert 44-es szinthez volt kötve, és amikor végre fel tudtam venni, kiderült, hogy az egy szoknya. :-DDD Namost irtó hülyén nézne ki egy férfi karakter abban a szoknyában. :-DDD Bár nem biztos. Monnyuk én most úgy nézek ki, mint egy esőkabátba öltözött mámika. De komolyan.

2.) Aztán rájöttem, hogy a hunteremnek mégse oroszlánja lesz, hanem hiénája. Merthogy azokat az oroszlánokat kurva sok ideig kerestem, és végül nem találtam meg, és voltunk sm-ben az egyik nagyon jó wow baráttal, mert mondta, hogy van egy kutyasíp, amivel elő tudsz hívni egy testőrt, és az tíz percig megvéd, és az valami kutyaféle. Na aztán le kellett ölni vagy háromszor az ipsét, hogy dobja azt a sípot, de végre dobta, és kiderült, hogy az egy hiéna. És annyira édes volt, hogy aztán eldöntöttem, hogy a hunteremnek hiénája lesz. Nem macska sajnos, az majd ott lesz a zsákjában, de azért mégis valami pet. Olyan tök édesre megcsinálták őket, hogy muszáj egy olyat beszerezni. :-DD Csak azt nem tudom, hogy lehet-e olyan petnek hiénát venni, ami csak úgy rohan utánam, és nem csinál semmit, mint a macska. Hol lehetne ezt megnézni? Mert lepkét lehet venni, meg macskát, meg mókust, sőt láttam már, hogy patkány is rohangál egy ürge után, meg láttam már kígyót is, ami csak úgy a földön siklott... Szal mindenféle állatot lehet kapni, miért pont hiénát nem. Bár lehet, hogy azt tényleg nem lehet. Sőt, az egyik lvl 70 warlock után egy miniatűrizált farkas rohangált. :-DDD Na szóval ez van.

 

Ja, és lvl 50-en a lövős druida iszonyat jó dolgot tanul meg, olyat, hogy ha szorult helyzetbe kerül, akkor elő tud idézni három faszerű izét, amit rászabadít az ellenségre, és azok is harcolnak. Biztos van valami csavar benne, hogy csak x ideig vannak vele, és csak x idő után lehet újra előhívni őket, de a druidával azért szeretek veszett mód játszani, mert mindig van valami tök jó dolog, amit meg tudok vele tanulni, és ezért aztán játszom vele mint a barom, hogy megtanulhassam. :-DD

Nem akarsz áttalentozni lövősre? :-DD