PWhite2003 Creative Commons License 2007.09.25 0 0 8987
Szia!

>Ezek voltak számomra az előnyei. Azonban a tárgyilagosság szintjén maradva:
>- 1/10000 zársebesség csak manuális módban. Ezzel ezt ki is heréltük. Mikor kell >az 1/10000? Sport- és akciófotónál. Erre sem a manuális mód, sem az S602 lassú >AF--je nem használható.

majd keresek par kepet.

>stockfotók? 3-6 megapixel. A stock ügynökségek 40-50 megás tiff-eket kérnek, >legalábbis a nagyok.

a "legalabbis" az olyan RTL Klub Fokusz duma (bocsi!). Madonna ksi kutyajanak konnyezett a szeme - legalabb is xy szerint, vagy a Nap forog a Fold korul, legalabb is a szomszed kislanya szerint:-)))

Vannak un.microstock ugynoksegek is, (lasd itt az indexen is van forumuk), bigstockphoto, istockphoto, shutterstock, stb.

>nehogy már egy 5700-hoz hasonlítsuk. Ez akkori áron volt vagy 160e mikor kijött, >add hozzá az inflációt. Ezért ma egy korrekt dslr-t kapsz. Bride-ben pedig

mit kell hozzaadni? ez ertelmetlen, hogy mi mennyibe kerult anno. Egyebkent 160-nal sokkal tobb volt. De 120-ert is meglehetett venni - legalabb is :-) pl. Amerikabol behozva.

>akármelyiket, akár használtan (nikon 8800, 8400, olympus 8080), akár újonnan, pl >canon S5 IS. Olcsóbban. Ezek mellett sehol sem áll fenn az s602, a mai kor

ezt nem ertem. Ez mindig is igy volt, hogy ahogy fejlodik a technika, ugyanazert a penzert tobbet kapsz, nem? Az S602-t azokkal hasonlitsd ossze, amelyek annyi idosek, mint a Fuji, ne a mostaniakkal.

>színvonalán. Az egy dolog, hogy 40 körül meg lehet kapni. Én egy éve lehet, hogy >eladtam az enyémet 45-ért. Készítettem vele vagy ezer képet, alig volt kivéve a ->dobozból (készletürítéskor vettem dslr mellé). Sajnos ma örülni lehet neki ha valaki >megveszi.

en nem akartam eladni, viszont kivettem akkoriban a dobozbol, es nem ezer kep erejeig.
Csak annyit akartam mondani, hogy akkoriban eleg jo tudasu gep volt, es azota a "fejlettebbek" jopar dolgot nem tudnak azokbol, amit mar ez is tudott.
Előzmény: attila7575 (8983)