Volt tüzér Creative Commons License 2007.09.24 0 0 7082

A tervtábla keretét meg még akár meg is találhattátok, ha jó helyen kerestétek.

Nem is olyan régen csapatostól jártunk a kupi rt. századnál. (egyrészt nem összetévesztendő az igazi kupival, másrészt meg ha másként is hívják manapság, nekem akkor is Rt. század marad.) Ott a fene tudja hány hajdani vezetési pont közül éppenséggel volt, amelyik bútorraktár, volt amelyik konditerem lett időközben. Ott az egyik tábla mögé azonnal beállt néhány volt szakmabéli, és szerencséjükre még némi kis zsírkrétát is találtak. A sok gyerek azonnal csillogó szemmel elkezdte húzni a céltájt, és bár régen csinálták, emlékképpen diktálás nélkül is ment nekik. Ahogy néztem őket, kár lett volna elvenni tőlük a játékot.

Nem tudom, Érden milyen mélységbe jutottatok be, a föld alatt voltatok-e. Mert ott földdel betakarva nagyon komoly föld alatti létesítmény volt.

A képeket nekem is elküldhetnéd, a címemet felszabadítom. Ha lehet, kéne az összes ott készült kép, ugyanis a zsámbéki múzeumban megpróbáljuk összegyűjteni az összes ilyen objektumról készült képet, és Érd még hiányzik.

Ezt a dunaföldvári bejutás dolgot meg azért kérdeztem, mert a közelmúltban én is jártam ott egy olyan kollégával, aki évekig ott dolgozott a technikusitól a Polh beosztásig. A vadászok akkor is odavetődtek, de akkor a gyanús mozgásra jöttek és már ütni készültek, még szerencse, hogy megismerték a régi ismerőst. Úgy persze könnyen bejutottunk, és még innivaló is került a régi ismerettség örömére.

Előzmény: KT1 (7075)