Alfrédi Creative Commons License 2007.09.23 0 0 33
Szia Zöldborsó!

Örülök a kérdésednek!
- Tudod nálam ebben a dologban különválik a fantázia és a valóság.
Gyerekkorom óta szivesen fantáziálok olyasmiről, hogy egy nőnek nagyon kell pisilnie, de ő sehogy sem talál erre alkalmas helyet, míg a végén bepisil. Szorítja, próbálja visszatartani, keresztbe teszi a lábát és igen: szenved, láthatóan szenved. Ez fontos részlet, ettől válik élethűvé, hihetővé és izgalmassá a történet. Így válik olyanná, ahogy az a valóságban is megtörténne.
Különböző történeteket találtam ki, ahol egy nőnek (lehetőleg komoly nőnek pl: tanárnő, orvosnő, ismert személyiség stb, mert így még izgibb) sehogy sincs lehetősége, hogy wc-re menjen. Fantáziáimban egyszer a lift állt meg két emelet között, másszor meg a metró akadt el az alagútban, esetleg egy távolsági busz rekedt az autópályai dugóban. Természetesen én mindig jelen voltam és a háttérből figyeltem az esemányeket. Ezek mind fantáziaképek voltak.
Ha ezzel szemben az a kérdés, hogy kívánnám-e egy nőnek azt, hogy buszon a dugóban szenvedjen attól, hogy alig bírja visszatartani, vagy esetleg sokak szeme láttára be is pisil, akkor a válaszom az, hogy nem. Mások szenvedése árán már engem sem hozna ez úgy lázba.
Megint más a helyzet akkor, ha pl egy nő utólag könnyedén, netán humorosan, a részleteket kibeszélve vagy elpanaszolva? idézi fel újra a bepisilése történetét. (Tényleg, miért nincs egy olyan topic, ahol a nők az ilyesmit egymás között megbeszélik? Ők mindent meg szoktak egymással beszélni.) Az ilyen "élménybeszámolókat" nagyon szívesem hallanám. A Tiédet is meghallgatnám. :)

...még egy darabig, ugyanis van egy új barátnőm, akivel nagyon szeretjük egymást, és amennyiben őt elszomoritják a fórumos csevegéseim, akkor abbahagyom az itteni működésemet.

"Van az érzésben valami gyötrelmesen élvezetes"??? - De hogyan? - Szex előtt tartogatod, miáltal össze kell szorítani, és ez pörget fel? De szex előtt még elmész? Vagy nekivágsz így a szexnek, kockáztatva? Lesz ami lesz?
Erre pedig én lennék kiváncsi.

Szia Zöldborsó!
Előzmény: zoldborso (32)