Scholl4
2007.09.21
|
|
0 0
13718
|
Szerintem meg megint turbós motort hasonlítassz simához ami nem kóser. De hogy dízelfronton maradjunk, nekem nem szimpi az a mai divatos trend az autógyártásban hogy minél kisebb köbcentiből vegyük ki a nagy lóerőt, aztán verjük a mellünket hogy legjobb ccm/le arány... Aztán hogy a végletekig kihegyezett motor tartósságával mivan, az már nemérdekes. 3 év múlva úgyis újat vesz a júzer (talán pont ezért?) legalábbis európa szerencsésebb felén, nálunk a szegény lúzer pedig az autó 5 éves korában (a kintről behozott -svájci nyugdíjas fogorvos vak feleségének másodautójaként telekrejárni használt) kocsiján fogcsikorgatva fizeti a horror javítási költségeket aztán jobbhíján köpköd egy kicsit a népitéletben. Nekem pl eszméletlenül bejött a régi zöldségesmercim (72le 2400ccm) karaktere, azzal együtt hogy egy tetű volt, a világ végére elment akár sütőolajjal is. Az 1.4 tdci fiesta sem tűnik hegyezett motornak a maga 68 lóerejével, ha csak azt nézem hogy a 1.25-ös fiat multijetek 100 körül mocorognak már gyárilag. |
Előzmény: [nexus] (13717)
|
|