Alfrédi Creative Commons License 2007.09.20 0 0 178
Szia Elvike!

Nézd csak! :)) - Ime egy tipp arra az esetre, ha egyszer (kétszer?..:))) kedved szottyanna egy kis méricskélésre úgy, hogy ne kelljen mosogatni, csak mérni. :))

A tejfölös poharak méretei egyformák, ezért tehetnek még egy jó szolgálatot mielőtt kidobnád őket.
Talán a nagyobbik is elég lesz önmagában, ami színültig töltve 550 ml- es, a felső bordánál meg 460. Ha nem telik meg teljesen, akkor is ránézésre meg tudod tippelni, hogy kb. mennyi is lehet az annyi. De óvatosságból nem árt, ha van tartalékban még egy vagy kettő? :)) kisebb tejf pohár is arra az esetre, ha a nagyobbik mégis kevés lenne. Azt meg még könnyebb ránézésre megtippelni, mivel kisebb. Utána csak egy összeadás és kész.
Ha poharat kell cserélni legjobb, ha menet közben cseréled ki gyorsan, hogy ne kelljen a pisit megszakítani, mert akkor lehet, hogy nem fog teljesen kiürülni a hólyagod és akkor kevesebb is jön.Szerintem kádban a legjobb kipróbálni, ott az sem baj, ha mellé megy. :) Ha esetleg többször is meg fogod mérni, akkor lehet, hogy egyszer kevesebb, másszor meg több jön - ahogyan Te is tapasztaltad.

Kérdezted, hogy honnan lehet tudni, hogy sok jön-e? - Hát ez érdekes dolog, mert az ember ezt nem mindig érzi pontosan. Hogy miért??? - Ennek nagyon sok oka lehet. Hú, de erről inkább majd legközelebb, ha szeretnéd. :)))

Ó, a feladvány...:)) : - A méh nyomja a hólyagot? - Á, különösebben nem, csak gyengéden ráhajlik, nekidől. Akkor nyomja, ha terhes a méh, akkor viszont nagyon. Amúgy nem, még cikluskor sem nagyon, mert az a kis vérbőség nem változtatja meg a méh tömegét.
Inkább forditva van, vagyis a hólyag nyomja a méhet, amikor tele van. Ahogy telik, a ráfekvő méhet egyre jobban kiegyenesíti és hátra tólja.
Rajzoltam is három ábrát, ahol az elsőnél üres a hólyag és a méh még ráfekszik. A másodiknél már nagyon-nagyon tele van kb.800 ml lehet benne. Itt már teljesen neki nyomja a végbélnek. A harmadikat meg csak "úgy" rajzoltam, hogy milyen is (lenne) az, ha a hólyagban 2 l pisi lenne. Itt lehet, hogy még jobban neki nyomná a végbélnek, csak nem elég jól rajzoltam. De ilyen tele hólyag szinte nincs is.

Jól gondoltad, mert alváskor autómatikusan kevesebb vizeletet választ ki a vese, félelemkor, és szex közben meg sokkal többet.

Sok kimaradt most, de nem sokára jövök. :)))

Addig is :Szia Elvike!
Előzmény: Elvie (151)