f.tom Creative Commons License 2007.09.19 0 0 345
Szia O.Zsé!
Köszi a kritikát! Igazából nem figyeltem az ágra.

A Te képeid azt a látószöget mutatják egy vitorlásról, amit az ember nem is vesz észre. Jó képek :) Az elsőnél tetszik, hogy bátran a nappal szembe fotóztál. A harmadiknál a kép dinamikája tetszik. A negyediknél pedig a különösen szép barna és kék-fehér együttese. Nagyon jót tesz a képnek az arany, ami ünnepélyessé teszi egy kicsit a képet.
Hát igen. Ha szép lesz az erdő, lehet, hogy nem tudok bemenni dolgozni ;)

Feltöltök két képet. Egy ideje foglalkozom a FF képekkel. Egy egészen különös hangulat sugárzik a képekből. A képek a lényeget mutatják meg. Nem kell a színek jelentésére és szerepére figyelni, csupán a tónusokra és kontrasztokra. Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy ha színesben fényképezek, akkor megmutatom valakinek ruháját, ha ff-ben, akkor a lelkét. Hát most azt próbálgatom, hogy egy kép hogyan változik meg, ha kivonom belőle a színeket. A képek készítésénél már azt is figyelem, hogy az FF-ben hogyan nézhet ki. Illetve régebbi képeimet is elővettem az archivumból és feldolgoztam őket. Nagyon érdekes és meglepő eredmények születtek :)
Azért felrakok egy színeset is.

index téma: Nekem pl. nem jeleníti meg mindegyik képet ha rákattintok - a szerkesztőben viszont betölti az eredeti képet is.

És örülök, hogy mind itt vagytok :)
Üdv, f.tom

Útirány
Szellőrózsa
Zápor
Előzmény: O.Zsé. (342)