twist Creative Commons License 2007.09.18 0 0 193

  //De kettőn áll a vásár,és sok ember eleve negatívan áll a politikusokhoz, tehát mondhat akármit, úgyse hiszik el -és más forrást sem kerenek, inkább ez a baj. (A vizitdíj sztem hülyeség volt.)//

 

MO.-on a jövedelemelvonás 75% fölötti!

 

Bttó fizetésből: szja. eü. járulék, nyugd.járulék, munkavállalói jár. eü. hozzájár. szóval ha mindent levonnak megkapja a fizuja cca. 60%-át.

Ha fogyasztásra szánta, akkor kifizeti még az ÁFÁT belüle!

De még nem fizetett luxusadót a benzinre, kávéra ( mondjuk nem iszik és nem dohányzik soha) és még nem fizetett semmilyen illetéket! Pl beadványi illetéket az önkorinál sem!

Ja! Jól keresőknél még 6% szolidaritási adó is jön hozzá!

 

A maradékból legyen adótudatos, és keressen más forrást?

 

Hisz még Kóka is ( neki nem lenne rá égető szüksége) megfirkálja, hogy az épülő lakása után ne kelljen áfát fizetnie!

Mit várunk el, a 120 ezer ft.-ot kereső Józsi bácsitól?

 

 "Negatívan áll a politikusokhoz!" ???

 

Mondjuk az a vállalkozó ( vállalkozók tömkelege) kik akkor mentek tönkre, amikor a kormány visszatartotta az áfa visszafizetést 4-5 hónapra?

Nem kapta vissza az áfát 2 hónapig, ezért nem tudta kifizetni a másik vállakozónak a számlát, aki ezért nem tudott fizetni a saját szállítójának? ( körbetartozás)

 

A kórházak vezetői, orvosai, kik a visszatartott támogatás miatt nem tudtak fizetni a beszállítónak, ezért már nem szállítanak élelmet, gyógyszert a kórházba?  

 

Vagy a 30 éves Pityu és felesége, aki ma úgy mehet segíteni az apjának szüretelni, hogy kiváltja az alkalmi munkavállalói könyvét?

 

Miközben Feri úgy akarja megoldani a képviselők számla nélküli kségtérítésének problémáját, hogy a képviselőknek legyenek előjogaik?

 

 

Nem is értem miért állnak sokan negatívan a politikusokhoz! :)))

 

Előzmény: bm91 (188)