blackrat Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1461

Jaaa! Akkor az is egy Battle Ground! Jó, mostmár így oké! :D BG-zni azt szoktam. Mondjuk főleg a PVP szerveren a rugómmal. Meg sztem csak akkor érdemes, ha már nem a legkisebbek között vagy, hanem a nagyobbak között. Mert mondjuk 11-20-ig, 21-30-ig meg így tovább. Szoval én csak akkor megyek, ha már legalább egy 7-8-as a második számjegyem a level számomban. Persze, itt mindenki egy csomószor meghal, de azért szerintem is jó! Itt legalább le lehet vezetni a feszültséget, ha mit tom én nagyon hordásokat irthatnékom van! :D A rugómmal meg Privát rangom is van, a többivel már kevesebbet foglaloztam ezzel. :) De a rugóval egész jól el lehet szórakozni BG-n (is)! Sokszor ott maradunk páran a zászló mellett láthatatlanul, és ott őrizzük, aztán ha jön valaki, jól legyepáljuk. Akkor van gáz, ha tömegesen egyszerre jönnek be, akkor nekünk kampec. Azt birom, mikor egy csomóan egyszerre halunk meg, és egyszerre ugrunk le a szikláról, és futunk neki az ellennek! :D Szal jól el lehet ott is szórakozni, de azért nem árt ha jó a csapat is! :))

 

Na akkor mégiscsak jól emlékeztem hogy tallentból jön ki a moonkin form! :) Nekem akor nem lesz mert nem a balance-ra pakoltam, hanem az állatos formákra, már nem is tudom hogy hívják azt. :S De azt már hallottam hogy bivajerős forma! :))

Jah, szerintem is tök jó lenne együtt játszani! Majd csinálok oda a te szerveredre én is egy karit, főleg hogyha van egy igazi magyar guild! :D Márcsak kéne venni egy GC-t.. :) Nameg az a baj, hogy én pont este már kevésbé ülhetek ide a géphez, mert szüleim szobájában van a gép, és este 10 után már nyomnak ki a szobából hogy menjünk lefeküdni. Mondjuk én meg még úgyis sokáig nem alszom, de zavarja őket ha itt pötyögünk, meg zúg a gép.. Szal este 10 után már ritka ha itt játszhatunk, te meg gondolom éppen akkor játszod a legjobbakat.. :( De tényleg, te mikor szoktál látszani? :)

 

Az a fekete oroszlán egy lvl 23-as ezüst elite asszem. Az ezüst elite nem olyan mint az arany elite, az ezüst szinte olyan mint egy tök normális másik ellen! És The Barrens-ben van, az horde territory, de ott nagyon kicsik vannak, lvl 10-23-ig lehetnek ott vagy 25-ig max nem is tudom, na de kicsik. Bár normál szerveren amúgyse támadhatnának meg ha nincs rajtad a pvp-s izé nem? :) Meg van ott vagy 2-3-m insta is, meg Booty Bay-ből is megy oda egy hajó. A kalimdoron van, alulról a 3. megye asszem, a jobb oldalon. Ashenvale-ből is le lehet sétálni, onnan át kell menni Stonetalon Mountains-ba, ott egyenesen lefele kell menni az úton, és onnan át lehet menni The Barrens-be. Majd beszúrok egy térképet hogy hol van pontosan. De ha már ott vagy, akkor se biztos hogy ott lesz, mert nem mindig az ressel. Én egy csomót gyepáltam ott mindenféle oroszlánt mire egyszer a fekete is resselt, aztán jól megszelidítettem. :) De ha nekiálsz ott gyepálni, asszem az első fánál van, ott elég. Ott körben fekszik egy csomó oroszlán a fa körül. De a térkép tényleg nagyon pontos! :) A tanítás miatt meg ne izgulj, semmi extra nincs, legfeljebb a pontjait kell feltornászni, azt meg úgy lehet, ha ő is gyepál, és egész hamar meg van, aztán ugyanazokat meg tudod neki tanítani amit a másiknak is, és nem kerül többe sem. :)

 

De ha erre a linkre rákattintasz az oldalon, alá is van húzva, akkor megmutatja térképen hogy hol van. Ez működik mindegyiknél. :)

 

 

 

 

 

De azért itt a link a térképzez :)
Előzmény: Dorinesz (1460)