Hmmmm Creative Commons License 2007.09.17 0 0 227

Talan ha olyan fikazna aki figyel is a szovegre akkor talan elfogadhato lenne a hoborges. Ugyanugy nem figyelsz arra mirol beszel az urge mint amennyire nem figyeltek az egesz beszed szandekolt mondanivalojara sokan.

Mert ahhoz figyelni kellene egymasra, kicsit egymas fele nyitottabb gondolkodast kellene tanusitani es megprobalni megerteni mit akar mondani az aki beszel.

(itt most nem kerek elnezest toled, mert nem akarlak megerteni, az alapvetoen kotekedo velemenyt sajna ignoralom, azt en sem probalom megerteni)

De nem, itt mindenki hamarabb foglalkozik azzal, hogy mit nem mondanak, es mit akarnak takargatni a beszelok, vagy egyszeruen csak bele akar kotni mint kidobo a reszeg vendegbe.

Nem erdekel, hogy az oregek regi beidegzodese ez, nemzeti tradicio, es meg lehet magyarazni, miert nem figyelunk arra amit mondanak, hanem az erdekel, hogy igy lofene sem fog itt javulni amig egymas segget turkaljuk a gondolatok nyomaban.

Te is csak hajtod a magadet es rahuzod a gondolatvilagod mas gondolataira.

Eljen a hatarozott velemenyed amit barmibe bele tudsz magyarazni. Ami lassuk be, nem kunszt, mindennek van tobbfele nezete, vetulete, ami mar bonyolultabb mint egy tegla. Ezek utan minden beleillik egy gondolatvilagba aminek egy vagy ket tulajdonsaga mar nem mond annak ellent.

Nem is tudom mit porgetem itt magam rajtad, tipikus magyar fikazo vagy. Nem eri meg figyelni rad.

Bocsanat a tobbiektol, epp csak kiadtam az eves fikazoadagom magambol (sajna magyar leven belem is szorult kicsi, belemnevelte a nyavajgos kozeg), tokeletes alany vagy ra, jovo ilyenkorig talan mar megleszek.

Előzmény: kultúrpesszimista (-)