Jó reggelt! :)
Ennél azért többet vártam.. már régóta nem elég az ellentámadásod, szedd össze magad és védd meg az álláspontod! Én nem vádolok senkit, én a jelenleg elfogadott értelmezés mellett vagyok, de érdekelnek más magyarázatok, így a tiéd is. Azt kéne észrevenned, hogy nem csak te vagy az okos és mindenki más hülye, és nem mindenki más jön szembe az autópályán. Tehát a durcás visszavágások helyett szeretnénk látni egy kicsit hosszabb, indulatoktól mentes, összeszedett védelmet. Reméltem, hogy hétfőre produkálsz egy hasonlót.. Mert ez így se nem vita, se nem beszélgetés. De ha neked elég a "Neeeeem", "Deeee" akkor egyedül kell folytatnod..
Nem fogadom el a 1295-ösre adott válaszodat, nem jelenítesz meg semmiféle érvet, bizonyítékot, csak ismételsz és egy-két kiragadott mondatra válaszolsz. Kérlek válaszolj kimerítően és bizonyítsd be, hogy a Jn. versben a must a helyes. Bibliai összehasonlítással (Sola Scriptura), tudománnyal, amivel jólesik. Ugyanez vonatkozik Nemo hosszászólására, akivel akármennyire is nem értesz egyet, vette a fáradságot, és időt szánt rá, nem csak 1 percet, amennyi neked kell egy "alapos" válaszhoz.. Mutasd meg, hogy képes vagy egy higgadt, alapos érvelésre.