kollina Creative Commons License 2007.09.16 0 0 75311
Nekem 2004-ben volt fagyasztott embrió beültetésem, most próbálom elaltani. :))) Szóval az én esetemben 100% volt a siker, de a fórumon rajtam kívül voltak még fagyibabások bőven. Nekem 2*4 volt lefagyasztva (2002-ben fagyasztották le őket), ebből engedték fel az egyik csomagot. A 4-ből 3 élte túl, azt mind beültették és 1 baba lett belőle. Én a SOTE-ra jártam és nem kellett érte fizetni, gondolom a TB-vel elintézték, mert erről nem szóltak.
A fagyasztott beültetése előtt 2 hétig decapeptylt kellett szúrni napi 1-t, majd voltak vérvételek és uh-k. Kb. a kezdéstől számítva 2 héttel kellett elkezdeni az Estrader TTS 100-as tapaszt (ösztrogén tapasz). A decapeptylt a beültetésig kellett adni, 28 fogyott el belőle, a tapaszt a 12. hét végéig. Ezen kívül még bromocriptint és prednisolont kellett szedni és utrogestant rakogatni szintén a 12. hét végéig. Voltak itt a fórumon olyan fagyasztott embrió beültetésesek, akiknek nem adtak sem decapeptylt, sem tapaszt. Arra már nem emlékszem, hogy utrót kaptak-e.

Előzmény: cunimazsi (75302)