Kimentem a műhelybe, megnéztem a karburátorgyűjteményemet, s az összes úszóháznak az alján ottvan az a két bizbasz.
Azonban meg kell mondjam, szerintem semmi értelme nem volt azt onnan eltávolítanod, mert amikor az úszópár azoknak nekiütközik, akkor a tűszelepnek már réges-régen nyitva kell lennie! Ha nincs ott az a két izé, akkor sem süllyed lejjebb az úszó, mivel a tűszelep megfogja.
"Ezzel nyertem az úszó mozgásának 3 mm-t. Ez a 3 mm pont elég ahhoz, hogy tökéletes szintet lehessen állítani a mocinak."
Ebben igazad van hogy nyertél 3 mm-t, viszont olyan lenti tartományban nyertél 3 milimétert az úszó mozgatásának, ahol egyszerűen nincs értelme!!!
Az úszó pedig nem amiatt a két szar miatt szokott felakadni, hanem az úszóháznak a falán :( Szerintem az úszó mérete az jó (és most nem az utángyártottról beszélek, amit egy elegáns mozdulattal kukába szokás dobni), hanem az úszóházat nemértem, hogy mért tervezték ilyen szűkre! De valóban, tökmindegy hogy az úszóház nagyobb, vagy az úszó kisebb, az a lényeg, hogy elcseszték a tervezést annak idején.... :(