Naggggyon jó volt a PUF:) Hihetetlenül sok 14-17 éves volt. Úgyhogy nem volt nehéz charlotte-nak felszednie a kapunál.) De sokan voltunk, ami persze meghatároz egy jó koncertet.
Különösképpen tudtam örülni a túlmozgásos csajnak mellettem:) Mint a dizsiben, balra jobbra táncolt.....(Azért a végére a hátam mögé került, és valahogy "egész véletlenül" tisztes távolságban volt kénytelen megállni).
Játszottak egy totál új számot, ahogy megígérték. Meg kivételesen Anikó tévesztett el egy belépést. Elpattant egy húr is... de hát az szokott ugyebár. Volt (nem sorrendben írom) a Szerelmharc, Régi évek, A bál, Utolsó évek, Visszafordulnék, Első dal, Lecsónak jó lesz, Szombat éjszaka. utsónak a Partizán.
Éééés jó volt a társaság, mert ugye az is kell ám.)) Jókat mosolyogtam... a legsűrűbben elhangzott mondat charlotte szavait idézve "ez egy állat".... ez asszem egész jó fokmérője -így utólag is- a bulizásnak, ugye??:)) Ja, és egész jó a világítás a ZP-ben, ha igaz;) és gondoltunk rád is Elvis Pitör, remélem csuklottál nagyokat:)) Bár olyan aspektusban, ha te is ott lettél volna, akkor végképp sírunka röhögéstől:)
Nesze nekek élménybeszámoló:PPPP
:))