Törölt nick Creative Commons License 2007.09.13 0 0 5
Magas hegyek 4 rész !!!

Úgy éreztem most aztán tényleg felmérgesítettem ezzel a viselkedésemmel .De mérgesen is olyan szexi volt annyira kívántam .Annyira szeretem volna ……a lábai elé terüli és puszilgatni mindenét . Annyira szeretem volna…… ha a magamévá tehetem ott abban a szobában …Egy biztos mozgalmas kis éjszaka lett volna talán egész éjjel csináltam volna vele .A gyönyör összes kis kapuját bejártuk volna és minden egyes szikránk lángoló tűzként egyesült volna .De mikor a kapcsolatom megszakadt a volt barátnőmmel megfogadtam önmagamnak .Hogy csak is olyan nővel létesítek szexuális kalandot kapcsolatot akinek nem csak a teste kívánatos hanem a szíve is .Persze úgy-e ez csak egy kaland lett volna ami csak egyszer történik meg ,de hát ki tudja lehet más is .Mert hát a volt barátnőmmel is így jártam ,persze nem pont így …..A netten egy társkereső oldalon ismertem meg ,már az első találkozásunk után nála kötöttem ki .Úgy indult ,hogy én haza kisérem és felmentem hozzá és egymásnak estünk .Ilyen kis egyszerűen ahogy ez úgy-e ilyenkor szokott .!!!De már ott tudtam a szexen kívül nincs bennünk semmi közös a beszélgetés is nehezen ment .És szerintem ezt ő is érezte ,de kívántuk egymást és szerettük volna ha megtörténik .Bár én elkövettem egy hibát kicsit belé szeretem amit nem szabadott volna .De parancsolhat-e az ember a szívnek ???Nekem ő volt az első egy tapasztalt éret kis hercegnő a szívemnek testemnek …..Szinte minden héten többször is szexeltünk egymással két évig .De már úgy-e egyre inkább mindig bántott ,hogy csak a testét kaphatom meg a szívét sosem . Ő csak magával foglalkozott a maga érzéseivel gondolataival és ez idővel egyre jobban bántott .Persze ki tudta lehet fiatal srác létemre csak én voltam eltévedve hisz talán ő nem is volt a barátnőm csak egy szexpartner más nem .De nekem egyre inkább hiányzott a gyengédség a puha ölelés az édes csók melyet nem fon be a tövis .Egyszerűen tudtam ez a kapcsolat testileg örömet okoz ,de lelkileg nem …Nehezen tudtam tehát elszakadni tőle !!! Miközben ezek a dolgok átfutottak a fejemen Lady Angyalarcú már felém közeledet a lovaglópálcával .-„Hú ,de elfogom verni a kis feneked ezt most nem fogod élvezni garantálom neked „.jelentette ki .Kedvem lett volna szembe szállni vele a kezéből a pálcát kicsavarni és jó alaposan elverni a már vörös popsiját vele .Majd egész éjjel kefélni !!!De nem így tettem . Szerencsére sikerült kiszaladni az ajtón ….De már éreztem nem bírom tényleg tovább elélvezek alig bírtam már tényleg visszatartani . Csak úgy szaladtam vissza a szobámba akarom mondani Vanessa szobájába .A kicsi Vanessa ijedt arccal fogadott .-„ Jaj mi történt veled ,hol voltál ennyi ideig úgy féltem azt hittem már valami bajod eset .”Átöleltem és megcsókoltam ….De kicsit félénként azt hittem hamarosan ellök magától és kapok egy nagy pofont amiért nem tartottam be a szavamat .De nem így történt a testünk egymásba akart forrni ahogy a szívünk is .Olyan édes volt az ajka mint a legfinomabb méz amit életembe kóstoltam .Édes kis keringőt jártak a nyelveink mikét a bennünk lévő vágyaink .Finoman vetkőztetettük le egymást és pici puszikkal áradatával jártuk be egymást testének édes kis pontjait .Mellei édes kis almácskák voltak melyeket én finoman gyengéden kóstoltam. Éreztem ,hogy ajka farkamat érinti és finoman tovább hegyezi .A vágy mi testemben él nem tudtam ,hogy íj heves is lehet és így íj kéjjel égethet élhet bennem .Majd nyelvemmel egy titkos kis barlangba jutottam meleg volt és puha .Édes kis nedvességet találtam ott mely nagyon ízlett és próbáltam minél többet kérni belőle .Nyelvem körbe-körbe járta a kis barlangot ,de minél inkább elbujt elveszett benne .Kereste a finom nedvességet az apró cseppeket a zamatos nedvet mely által élhetett .Nem bírtam tovább zászlóm élét-e barlangocskába helyeztem .Olyan kis szűk volt ,de én finoman nyomultam be. Vanessa hangosan kéjesen felnyögött ahogy a zászlóm a kis barlangja lyukát teljesen befedte .Majd együtt lovagoltunk a kéjek gyönyörök végtelen mezején……Addig a pontig ameddig egymáséi nem lettünk egy röpke szempillantás alatt .Egyszer élveztünk el egyszerre töltöttük majd nyitottuk ki a vágy összes kapuit .Majd megpusziltam újra az ajkait olyan édes volt .Majd a mellecskéire hajtottam fejem néha éjszaka többször is finoman puszilgattam és ott aludtam el vele .Hajnalban arra ébredtem ,hogy az ágyhoz vagyok kötözve meztelenül .És a kicsi Vanessa meg egy valami fa alku szerelvényhez !!! Tudjátok olyan kis ugrópad szerűség „zsámoly” amit tesiórákon diákként átkellett ugrani .Ott volt szegény ráhajoltatva rákötözve .Csak egy száll fehér bugyi volt rajta de olyan tudjátok ahol az a kis vékony popsi csíkos van csak .Tehát ami semmitől sem tudja meg védeni szegény kis popsiját .És hát szegény kiabálni sikoltozni sem tudod mert egy fekete szájperec volt a szájába .Tehát ott feküdt a kis popsija az égbe kiszolgáltatva mindenek .Én meg kivoltam kötözve az ágyhoz és bármennyire is szeretem volna neki segíteni nem tudtam . Nagyon félni kezdtem mikor láttam ,hogy az ajtó kinyílik és több ember hangját halottam bejönni a szobába .Kicsi Vanessa is retteget !!!Próbáltam szemeimmel erőt önteni belé de én is épp úgy féltem mint Ő .(foly .köv )