ppmr Creative Commons License 2007.09.13 0 0 6

labrador kutyám mellett panzióztattam egy goldi kislány kutyát, aki játékban nem volt aktív. erre egyik nap jött egy keverék labrador, fiatal, nagy és játékos. legyakták egymást a kutyámmal, közben meg csak ittak- ittak- én hülye meg csak utántöltöttem. Jó idő volt, de csak elkezdett köhögni másnapra. először azt hittem a plüssmaciból nyelt le valamit, amit a másik kutyának hoztak. öklendezve köhögött, nem is szárazan. levert volt, csendes, kedvetlen, de evett midnent. közben elvitték a másik kutyát is, azt hittem csak szomorkodik, attól levert. de mivel köhögött tovább, hétfőn orvoshoz mentünk. korábbi lábsérülésére kapott augmentint, így azt mondták jó lesz rá - mondom, korábban is szedte. szerdára még semmit nem javult, mentünk másik állatorvoshoz, írt fel valamit, és köptetőt is kellett vennem. azt mondta szombatra látványosan javulnia kell. hétfőre meg teljesen el kel múlnia. nem múlt el 100%- ig, igaz tényleg csak egye-egyet köhintett. hétfőn hívtam az orvost, mondta, hogy adjam neki még pár napig. kapta reggel- este a gyógyszert (most nem jut eszembe a neve, de megírom, amint meglesz). kb 2 hét múlva nyoma sem volt a betegségnek.

a kutyusom menhelyi, akkor kb 2 hónapja volt nálunk. azt hittem kennelköhögés, jól megijedtem. a doki szerint az is lehetett, de az biztos, hogy régebbről visszamaradt hurut miatt köhögött ennyit. visszavittem két hét után az ebzetemet: hurutnak semmi nyoma nem volt.

Előzmény: Breki18 (5)