Elvie Creative Commons License 2007.09.12 0 0 151

Szia Alfrédi!!

 

Sajnos a te képed nem jelent meg, de erről a többiről most már sejtem hogy nézhetett ki. Hát, elég nehéz lehetett tárolni! Tényleg az lehetett, hogy otthagyták, viszont akkor igencsak fogyóeszköz volt az abban a korban. A szószkiöntő-gyártók kaszáltak akkoriban. :)

 

Pont pár napja gondoltam arra, hogy le kéne mérni, de annyira undorodom tőle! Meg mibe rakjam bele? Azt az edényt  többet nem használnám! Arra gondoltam, hogy a mosóporokban szokott lenni mérőpohár, összegyűjtök párat, és azokba. De az meg olyan macerás, ha tele van, el kell állítani, aztán újra, aztán még számolgatni is... :))) Jó, egyszer tényleg lemérem. De szerintem nem mindig pontos, mert van hogy nagyon kell pisilnem, és csak kevés jön, és van hogy nagyon sok. Honnan tudom, hogy most sok fog-e jönni? Az érzés ugyanaz! Azon gondolkodom, hogy mivel lehet ez kapcsolatban. Tessék egy feladvány neked: Mi nyomja a hólyagot? A méh? És akkor ez lehet kapcsolatban a ciklusunkkal? Úgy gondolom, hogy minden nap változik a méh alakja, mert mindennap történik vele valami. Lehet hogy mocorog, és máshogy nyomja a hólyagot? Segíts ebben! :)

 

Ez attól is függött, hogy mennyit ittam az úton. És hogy mit. Hazafelé már Pesten a taxiban már nagyon kellett, mert mikor beértünk Magyarországra, akkor nyugodtan elkezdtem inni (mert tőled tudom, hogy egészséges :)))) és tudtam, hogy mindjárt otthon leszünk. Csak bekerültünk egy dugóba, úgyhogy így jártam. De kibírtam! Odafelé még nem kellett igazán.

 

Ez jó ötlet! Szerintem is lenne érdeklődés. De szerintem inkább a dohányosokkal van van "baj" nem? Én mindig leszálltam kinyújtóztatni a tagjaimat, és egy kis friss levegőt szívni, de hamar rájöttem, hogy jóóól el kell távolodni a busztól, ha levegőt akarok venni :€  :)  De az is jó, ha beteszel a buszba egy wc-t! Nálunk nem mondták, hogy van wc, én itthon tudtam meg, hogy kötelező! :)

 

:)  Hát nem sok jelentkező lenne erre rajtad kívül! :) A 12 óra még oké, de a 24-et nem vállalnám be! Az igaz, hogy sokáig tudom tartani, de egyáltalán nem élvezem, sőt, nagyon tudok szenvedni!!!

 

Jó, még egyszer elnézést kérek, de én kifejezetten a topic címe miatt kezdtem ide beírni! Ha az lett volna a címe, hogy "pisilési szokások" vagy pl "meddig bírod", akkor simán átsiklok rajta, mert annyira nem érdekel. Csak sértette az önérzetemet, meg úgy gondoltam, hogy hallgattassék meg a másik fél is. De örülök, hogy így történt, mert megismerhettelek! :-)

 

Ez furcsa, mert a kisfiúk szerintem még pisilnek. Kb mondjuk 13 (na jó legyen 10) éves kortól kezdenek  máshogy vizelni (tetszés szerint). :)  Azt igaz, hogy a pisilés lányos szó. :)

 

Ez jó! :) Tényleg, eleinte semmit se lehet érezni, csak később. A sör az más. Tegnap megittam egy liternél kicsit több sört, és azalatt háromszor voltam wc-n, és nem is keveset pisiltem. Azt mondják a sör vesetisztító. Hát, elhiszem! :)  Próbáld ki, hogy csak egy pohár bort iszol! Vagy csak 1 decit! Attól még nem lesz mámor, de hátha segít! :)

 

Hmm, jó kérdések.

 

Alvás: Nekem jó tapasztalataim vannak, nem szoktam felébredni arra, hogy pisilnem kell, így szerencsére simán végigalszom az éjszakákat. Reggel majdnem mindig kell, de ez azért is lehet, mert fogmosás után megiszok legalább egy pohár vizet. A fogkrémtől megszomjazok. A férjem szokta mondani, hogy egész nap nem iszom annyit mint akkor. :)))  Még annyit, hogy lehet, hogy alvás közben lassabb a kiválasztás, mivel hogy minden lassabb, legalábbis takarékon van.

 

Félelem:  Ez jó kérdés, ezen már sokat gondolkodtam. Sokszor hallottam már, hogy majd' bepisiltem, úgy megijedtem. Én ha megijedek, inkább összeszorítom, tehát nálam ez nem érvényes. Viszont most a félelemről kérdeztél. Abban már lehet valami, csak nem tudom miért. Most megpróbáltam elképzelni, hogy félek :) és tényleg, mintha nyomást éreztem volna a hólyagomban. A szívemtől indult egy görcsös rángás(szerű) és nyomást gyakorolt lent is. De fura!

 

Szex: Hát erről csak az jut eszembe, hogy néha meg kell szakítani, mert hát nyomja "valami" a hólyagot. :) Akkor én nem tudom élvezni, tehát irány a wc, kis mosakodás, és lehet folytatni. De hogy a kiválasztás sebességére hat-e, azt nem tudom! 

 

Megint jót elmélkedtem, köszönöm!  És akkor majd segíts megfejteni a kérdést!

 

Szia!!

 

Előzmény: Alfrédi (146)