Dorinesz Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1396

Nahát ezért utálom a pvp-t. Soha nem megyek önszántamból pvp-re, de előfordult még noob koromban, hogy véletlenül az lettem. És ez olyan kib*szás! Mer ha valaki pvp-n van, akkor se buff-olni, se heal-elni nem lehet, mert akkor te is pvp-s leszel. Sőt! Volt olyan, hogy goldshire-ben volt valami banzáj, és bagóért lehetett megvenni ezt a heavy letaher ball nevezetű labdát, nem tudom próbáltad-e, tök poén! Naszóval mindenki nyolcasával vette a labdákat, és mindenki labdázott mindenkivel. Na a hordások persze kiszagolták, hogy a noobok partiznak, és hát ott keveredtek a pvp-sek a nem pvp-sekkel. Egyszer csak azon vettem észre magam, hogy meghaltam. Mondom mi a fene. Erre kiderült, hogy az egyik pvp-s faszi átpasszolta nekem azt a labdát, és ezért én is pvp-s lettem. Szerinted ez nem kicseszés? :)) Nem én akartam, hogy nekem passzolja! Szóval elég hülyén van megcsinálva, de ilyen csak ritkán fordul elő sajnos, hogy véletlen pvp-s leszek. De azt még kivédeni sem tudom, hogy egy pvp-s nekem passzolja a labdát.

Azért is csodálkozom eléggé, amit te mondtál (hogy az embert ötpercenként leölik a hordások a pvp szerveren), hogy a nővérem hogy bír pvp szerveren játszani. Hát én asszem rövid időn belül idegbajt kapnék. Questelgetek nyugodtan, erre valaki hátba támad. Na azt én nem tudnám csinálni. Néztem őket, hogy hogy játszanak pvp szerveren. Neki az az előnye, hogy a pasijával megy, és ketten vannak. És csinálták a questet, és egyszer csak találkoztak egy allissal. Még kinyírták akit ki kellett, de az allisnak is ugyanaz volt a questje. Erre megszólal a nővérem pasija: jó ha ezzel készen vagyunk, gyapjuk le azt az allist, ne rontsa itt a levegőt. Aztán fogták, és leverték. Hát így nem lehetne questelgetni. Sokkal jobb az rp szerver.

 

Én a Bronze Dragonflight szerveren vagyok, ott van magyar guild, állítólag több is, de én csak egyel találkoztam. Az a nevük, hogy Szövetség. Kurva jó kis guild, nem valószínű, hogy fel fog oszlani, csomóan lépnek be. Aktív tag olyan kb 30 van, akik minden nap játszanak. Aztán van egy csomó alt is, azok is inaktívak általában. De úgy altokkal, meg passzív wow-ozókkal együtt van vagy 80-100 tag is sztem. Sztem tök jó a Broznze szerver, örülök, hogy ide kezdtem el játszani. :-DD

 

Ez az instás dolog, amit mondtál tényleg elég szar tud lenni. Az meg még szarabb, ha van egy hülye a csapatban, aki össze-vissza rohangál, és bevonzza az összes mobot, és ötpercenként meg kell halni. Na az ilyet én úgy ki szoktam dobni a csapatból, hogy nem éri a lába a földet. Volt egy ilyen hülye kis picsa, hiába szóltam neki ötször, hogy maradjon nyugton, ő csak rohangált, és már harmadszorra kellett meghalni, és kurvára rühellek meghalni, és a vége az lett, hogy nem érdekelt, kidobtam a francba. Szal a magyar gildben, meg a haverokban az a jó, hogy megyünk folyton instázni, és tudom, hogy senki nem fogja elbaszni, vagy ha el is bassza, akkor az csak véletlen, és nem azért történik, mert noob. Jó, semmi bajom a noobokkal, én is voltam az valaha, de ha nekem mondtak valamit, akkor azt csináltam, és nem szarakodtam ott össze-vissza.

 

Ó banyek! Akkor valszeg rosszul láttam ezt a wandot. :(( Pedig olyan atom cool lenne! Már van is egy kék wandom, arra tartogattam, hogyha majd 40 leszek, biztos tudni fogom használni, és tessék, nem tudom. Na majd akkor odaadom a havernak, ő biztos hasznát fogja venni. :)

 

Tegnap elindítottam a hunteremet, és már 10-es szinten van! :-DD Tök jó! Csak kicsit keveset aludtam emiatt, de nem baj! Petet akartam. Egy szép pöttyös párduc az elfektől. Bercike lett a neve a macskám után. :-DD Csak a macskám az fekete. Na mindegy. Tökre tetszik, hogy tudok lövöldözni, és mire odaér a mob, már a fél élete lent van. :-DD Viszont az szar volt, hogyha megleptek, és nem volt időm lőni, akkor egy egy szinttel magasabb ellenfelet már nem bírtam lenyomni. Úh ittam az életitalokat rendesen. :-DDD De már egészen jól haladtam. Állítólag lehet majd a petet is valahogy tréningelni, majd meglátjuk. Ez a hunter quest ez aranyos volt. Csak először nem tudtam, mit is kéne csinálnom. Aztán felhívtam a nővéremet, hogy most mi a szar van. Aztán ő elmondta, hogy meg kell szelidíteni egy pókot azzal a cuccal, amit kaptam, aztán meg egy tirgist, vagy hát ezt a pöttyös leopárdot, és végül valami madarat. Tök cool, hogy egy macska rohangál utánam, aki ha kell megvéd. Mer eddig is volt macskám, de az csak olyan utánam rohangálós volt.

Előzmény: blackrat (1391)